Refurbished

Tweede leven producten

Producten een tweede leven bieden, zonder dat dit ten koste gaat aan uw uitstraling. Waarom zullen we producten niet aanpassen aan de nieuwe wensen in plaats van vervangen of weggooien? AtmR zet producten opnieuw in om zo de (veranderende) behoeften van de klant in te vullen op een milieuverantwoorde wijze.

Besparing in kosten

Naast het minder belasten van het milieu, de meeste grondstoffen worden immers hergebruikt, kan vaak ook een besparing in kosten gerealiseerd worden. Dit kan door gerevitaliseerde producten een tweede leven te geven. Ook kunnen ze volledig gepersonaliseerd worden voor een unieke, duurzame uitstraling. Deze producten kunnen afkomstig zijn uit uw eigen organisatie of bij andere relaties van AtmR, waar ze overtollig waren. Omdat we geen productiebelang hebben, zijn we in staat zonder tegengestelde belangen uw behoefte in te vullen en vraag en aanbod samen te brengen.

Indien u meer zou willen weten over refurbished meubilair, gaan we graag met uw om tafel om hierover van gedachten te wisselen.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project