Over ons

Over ons

Verrassend & vanzelfsprekend

Ongestoord werken in een inspirerende omgeving met kantoorproducten van passende kwaliteit, die beschikbaar zijn op het door u gewenste moment. Dit uitgangspunt staat bij AtmR centraal in ons denken. Samen met toonaangevende fabrikanten en leveranciers hebben wij alle kennis gebundeld die nodig is om u op verrassende wijze alles uit handen te nemen.

Door deze aanpak kunt u zich volledig toeleggen op uw kernactiviteit, terwijl wij samen met u werken aan de laagste integrale kostprijs.

Advies & realisatie

Onze naam zegt het al. AtmR, van Advies tot en met Realisatie. Met deze totaalformule zijn wij uitgegroeid tot een marktleider in de driehoek Eindhoven-Doetinchem- Amersfoort en sterke speler daarbuiten. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting, kantoorbenodigdheden, relatiegeschenkendocumentsolutions alsook in Audiovisuele oplossingen.

Met sterke merken en scherpe prijzen. Maar ook met een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering.

Productiviteitsverhogend & kostenverlagend

AtmR draagt bij aan een sterke inkoopstructuur. Onze procurement-oplossingen zijn transparant en overzichtelijk. Deze slimme bestelsystemen brengen een scheiding aan tussen inkopen en bestellen, waardoor u het bestel- en afleverpunt dichter bij de gebruiker kunt leggen.

Bij AtmR bent u aan het juiste adres!

Voor kantoorinrichtingaudiovisuele oplossingenkantoorbenodigdheden, relatiegeschenken en document solutions en van één specifiek onderdeel tot complete dienstverlening, wij zijn u graag van dienst.

Laat uw gegevens achter en of neem zelf contact op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen

Gemak & voordeel

AtmR biedt u dus: Gemak & Voordeel. In de praktijk overtreffen wij hiermee steeds weer de verwachtingen van onze klanten. Ook uw organisatie kan prettiger en productiever werken. Dat is voor ons vanzelfsprekend en voor u verrassend.

U kunt dit zelf ervaren in onze “Working Showrooms” waar alles uit het moderne werkproces harmonieus in elkaar overvloeit: ontvangen – communiceren – inspireren – samenwerken – concentreren. Kortom, alles waardoor uw medewerkers kunnen presteren.