Referenties

Met veel genoegen delen we graag de voltooide turn-key inrichting van Baker Tilly in Utrecht met u. Dit omvangrijke project omvatte de volledige inrichting van alle drie verdiepingen van hun pand, en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat het een succes is geworden.

Als AtmR Groep hebben we nauw samengewerkt met onze partners en dochtermaatschappijen om een werkomgeving te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Onze doelstelling was om het pand vanaf het casco volledig in te richten, met speciale aandacht voor duurzaamheid, circulariteit en ergonomie.

Een van de belangrijkste aspecten van dit project was de integratie van audiovisuele middelen om een moderne en interactieve werkplek te creëren. In nauwe samenwerking met BeleefAV hebben we geavanceerde audiovisuele oplossingen geïmplementeerd, zoals state-of-the-art videoconferentieapparatuur, interactieve presentatieschermen, geluidsinstallaties en zelfs een audiotorium. Deze technologieën stellen de medewerkers van Baker Tilly in staat om effectief te communiceren en te presenteren, zowel intern als extern, waardoor de productiviteit en samenwerking worden bevorderd.

Bij het inrichten van het pand hebben we samengewerkt met Voortman Meubel om hoogwaardig en ergonomisch meubilair te leveren. Het meubilair is zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de behoeften van de medewerkers, met aandacht voor comfort, functionaliteit en stijl. We hebben ook een duurzame aanpak gehanteerd door bestaand meubilair van de oude locatie in te zetten, in lijn met ons streven naar circulariteit.

Naast de inrichting hebben we met onze dochteronderneming Derksen Verhuizingen ook de verhuizing zelf verzorgd. Dit stelde ons in staat om het hele proces naadloos te coördineren en ervoor te zorgen dat de overgang naar de nieuwe locatie soepel verliep voor Baker Tilly.

Een ander belangrijk aspect van dit project was onze sterke focus op duurzaamheid en circulariteit. Bij de AtmR Groep geloven we in verantwoordelijk ondernemen en het creëren van een duurzame toekomst. Daarom hebben we materialen en producten gekozen die voldoen aan strenge duurzaamheidsnormen en hebben we gerecyclede en herbruikbare materialen toegepast waar mogelijk. Door circulariteit te integreren in het ontwerp en de inrichting van het pand, dragen we bij aan een circulaire economie en verminderen we de ecologische voetafdruk.

Het voltooien van dit project voor Baker Tilly in Utrecht was een prachtige mijlpaal voor ons team. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een werkomgeving die de visie en waarden van Baker Tilly weerspiegelt. Onze expertise op het gebied van turn-key inrichting, gecombineerd met de samenwerking met onze partners en dochterondernemingen, heeft ervoor gezorgd dat we een inspirerende en functionele werkomgeving hebben kunnen realiseren. Door het integreren van geavanceerde audiovisuele middelen, hoogwaardig en ergonomisch meubilair, en het hergebruik van bestaand meubilair in het kader van circulariteit, hebben we een ruimte gecreëerd waar medewerkers van Baker Tilly comfortabel kunnen werken en excelleren. We zijn dankbaar voor het vertrouwen dat Baker Tilly in ons heeft gesteld en kijken ernaar uit om nog meer succesvolle projecten te realiseren in de toekomst.

Vorige referentie