Kantoorinrichting

De functionele bedrijfsruimte

Een kantoor is een bedrijfsruimte waarin allerlei administratieve handelingen, besprekingen, vergaderingen worden uitgevoerd. Een juiste inrichting van het kantoor zal uiteindelijk een absolute meerwaarde zijn voor uw organisatie. AtmR helpt u graag een inspirerende omgeving te realiseren waarin uw personeel optimaal presteert. Op basis van uw wensen en onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van kantoor-projectinrichting, komen wij met aanbevelingen voor de beste kantoorvorm voor uw organisatie.

Facilitair

Kantoorinrichting kent veel raakvlakken met het facilitair management en/of gebouwbeheer. Een facilitair manager draagt zorg om de fysieke inrichting van de werkruimte goed te coördineren, te beheren en vast te stellen welk goed waar moet komen. Een organisatie kan dit zelf doen, maar kan het ook laten uitvoeren door een gespecialiseerd bedrijf. Bij een compleet nieuwe kantoorinrichting worden veel vragen gesteld als: hoeveel werkplekken moeten er worden gerealiseerd? Wat is het budget? Hoeveel ruimte is er beschikbaar? Wat voor ruimte is het? Een flexplek, vaste plek of vergaderruimte? Kortom, veel zaken waar u goed over na moet denken.

Kantoorinrichting en werken

Wanneer we spreken over een kantoorinrichting, dan hebben we het niet alleen over het bureau, de bureaustoel, werkplekruimte, de verlichting, kleurgebruik, de vloer, de wanden en de plafonds. Iedere werkplek vraagt om een eigen inrichting. De kantoorinrichting is van belang bij het goed kunnen uitvoeren van werkzaamheden. Wanneer een medewerker geen prettige werkomgeving heeft en niet de juiste middelen heeft, zal de productiviteit hieronder gaan lijden. Een goede zithouding is belangrijk en wanneer een bepaalde stoel niet aan de normen voldoet, zal ook dit lijden tot een mindere productiviteit.

Realisatie van uw perfecte kantoorinrichting

Door ons ruime assortiment kantoormeubelen, zoals vergadertafels, bureaustoelen en verlichting, kunnen wij de perfecte kantoorinrichting voor u realiseren. Een kantoorinrichting die praktisch is, maar er ook mooi uitziet. Daarom bieden wij een scala aan merken zodat we voor iedere stijl en elk budget de kantoorinrichting kunnen realiseren. Hierbij houden we ook rekening met de ergonomie. Een gezonde en actieve werkhouding bevordert namelijk de arbeidsproductiviteit en gezondheid van uw medewerkers.

Plan een adviesgesprek in

Graag nodigen we u uit voor een bezoek in één van onze “Working Showrooms”. U ervaart er hoe we onze visie over kantoorverandering in praktijk brengen en ontdekt het verschil tussen een werkplek en een plek om te werken. We vertellen u er graag meer over tijdens een adviesgesprek.