Documentbeheer

Is uw documentbeheer goed en veilig geregeld?

Er stroomt allerlei gevoelige bedrijfsinformatie door de printers van uw bedrijfsnetwerk. Om die reden moet het beveiligen van deze apparaten moet één van de hoogste prioriteiten binnen uw organisatie zijn. Gelukkig is een veilig documentsysteem niet duur, complex en lastig in gebruik.

Documentbeheer automatiseren

Hoe zit het in uw organisatie? Met slim documentbeheer houdt u uw bedrijfsprocessen goed beveiligd en productief. Met de multifunctionele printers van AtmR automatiseert u de informatiestroom binnen uw organisatie gemakkelijk en veilig. Zo sluiten processen beter op elkaar voor minder risico.

Minder risico’s

Bespaar tijd en verminder de risico’s door facturen te scannen. Als u stapels factuurgegevens handmatig in uw administratie moet verwerken, bent u uren druk. Ook kunt u minder fouten maken door facturen te scannen met de multifunctionele printer. Met de juiste software zet uw printer de gescande teksten om tot normale documenten, vult het factuurformulieren zelf in en stuurt ze ter goedkeuring naar de crediteurenafdeling.

Samenwerken

Sla uw informatie automatisch en centraal op en u maakt een eind aan verwarring, versiebeheer en drukte op het netwerk. Iedereen werkt gewoon soepel samen aan hetzelfde bestand. U scant een document bij uw printer, geeft een unieke referentie op en slaat het op met bijvoorbeeld Salesforce. Uw interne én externe collega’s maken vervolgens gewoon verbinding met de juiste map. Hoe makkelijk?

Plan een adviesgesprek in

Graag nodigen we u uit voor een adviesgesprek. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden op het gebied van document solutions. We analyseren uw processen vanuit verschillende invalshoeken, afgestemd op uw behoefte. Vervolgens dragen we praktische en duurzame oplossingen aan om deze processen te ondersteunen, zodat alle belanghebbenden binnen en buiten uw organisatie optimaal informatie kunnen uitwisselen.