Vitaliteitsscan

Gezonde medewerkers presteren beter!

Als werkgever weet u als geen ander hoe belangrijk het is om het optimale rendement te halen uit uw medewerkers. Onderzoek heeft aangetoond dat gezonde medewerkers beter presteren en dat bewegen cruciaal is om medewerkers gezond en fit te houden. Dit heeft vast meegespeeld bij de keuze om in dynamisch meubilair te investeren. Om inzichtelijk te krijgen hoe vitaal uw medewerkers zijn, heeft AtmR de vitaliteitsscan in het leven geroepen.

Bewustwording

Gedragsverandering: om het zitgedrag van de medewerkers te veranderen, ze in beweging krijgen en een dynamische cultuur binnen uw bedrijf te implementeren, is bewustwording nodig. AtmR heeft hiervoor samen met de gezondheidsmanager een doordacht concept ontwikkeld, waardoor u een nog beter rendement haalt uit uw investering. Dit is voor iedere organisatie anders, omdat geen bedrijf en medewerker hetzelfde zijn.

Het plan van aanpak bestaat uit:

  • Inventarisatiefase
  • Bewustwordingsfase
  • Gedragsveranderingsfase

De accountmanagers binnen AtmR worden uitvoerig getraind om u van een goed advies te kunnen voorzien, maar in sommige gevallen is specialistisch advies nodig. Hiervoor werkt AtmR samen met Natascha Maas. Samen met uw medewerkers fit en met plezier aan het werk? Neem contact op met Natascha Maas, de gezondheidswetenschapper van AtmR.

Over Natascha Maas

Natascha Maas is afgestudeerd fysiotherapeut en drs. in de biomedische gezondheidswetenschappen. Deze kennis heeft ze, in combinatie met haar jarenlange ervaring als onafhankelijk adviseur, toegepast op het gebied van ergonomie en gezondheidsmanagement. Ze verzorgt niet alleen een individueel werkplekonderzoek om klachten terug te dringen of te voorkomen, maar zorgt ook voor de implementatie van eventuele aanpassingen.

Naast gezondheidswetenschapper is Natascha voor veel bedrijven ook een sparringpartner op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Door haar kennis over de leergang Strategisch Gezondheidsmanagement helpt ze organisaties bij het realiseren van hun ambities. Doelstelling hierbij is het optimaal inzetten van vitale medewerkers binnen bedrijven. Als laatste kan Natascha de functie verzorgen van professional op het gebied van Arbo, advies en training.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project