Huisvestingsadvies

Goede huisvesting voor uw organisatie

Huisvesting is mede bepalend voor het welzijn van medewerkers en uw relaties. Sluit uw huisvesting aan bij de processen van uw organisatie en sluit het aan bij waar u voor staat? Dit is een strategisch vraagstuk en zoomt in op uw organisatiedoelstellingen. Van strategisch, naar tactisch, naar uitvoerend. AtmR heeft geen productiebelang: uw behoefte is leidend en hierin mag u van ons een onafhankelijk advies verwachten. Een omgeving creëren die u helpt uw doelstellingen te bereiken, nu en in de toekomst. Dit is maatwerk, omdat geen organisatie gelijk is en uw medewerkers uniek zijn. Vanaf de oprichting van ons bedrijf hebben we een organisatie gebouwd die erop ingericht is om samen te werken, zonder dat er tegengestelde belangen ontstaan in de samenwerking.

Wij geloven in maatwerk

Iedere organisatie is anders en ieder individu is uniek. Dat is ook de reden dat wij geloven in maatwerk en niet in standaarden. Omgeving beïnvloedt gedrag, dat is alom bekend, maar welk gedrag wenst u binnen uw organisatie? En welke door u gewenste doelstellingen wilt u realiseren? Bent u attractief voor nieuwe medewerkers of heeft u een groot verloop? Zomaar een aantal vragen die een directe relatie kan hebben met uw huisvesting.

Beoogde doelstellingen

Onze ervaring leert dat de meeste huisvestingsadviezen leiden tot een Programma van Eisen. Deze worden vertaald naar producten die worden ingezet en vervolgens ontstaat er een nieuwe situatie. Is dit verkeerd? Nee, niet per definitie. Maar op deze wijze laten we veel kansen liggen. Wat ons betreft starten we met het strategische deel, de organisatieanalyse, en nog belangrijker: wat zijn de beoogde doelstellingen die we met de verandering willen realiseren? Welke resultaten halen we nu niet en hoe kunnen we ervoor zorgen dat we deze na de verandering wel behalen? We praten hierdoor ook niet over kosten, maar over investeringen.

Bent u nieuwsgierig welke rendementsverbetering goede huisvesting voor uw organisatie kan opleveren? Neem gerust contact op met één van onze specialisten voor een huisvestingsadvies.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project