Relatiegeschenken

AtmR Gifts is de partner en specialist voor al uw promotionele artikelen en give away’s. Ons bedrijf is gebaseerd op vijf pijlers; creativiteit, kwaliteit, prijs, service en betrouwbaarheid. Graag ontwikkelen wij
ook voor u kwalitatieve premiums en Innovatieve concepten!

Nu actueel, de AtmR Gifts Zomerpakketten van 2024

Creativiteit

AtmR Gifts geeft relaties de aandacht die ze verdienen! Wij motiveren en helpen onze relaties/opdrachtgevers tot betere resultaten, altijd met een ongedwongen gevoel. Wij staan voor passie voor gifts en geschenken en we hebben aandacht voor creativiteit. AtmR Gifts creëert vooruitgang waar het nodig is en streeft er bovenal naar om uw relaties tot een glimlach te bewegen.

Kwaliteit, Focus & Kosten verlagen

Het bereiken van uw doelstellingen begint met een vlekkeloze performance van al uw medewerkers, professionals, vrijwilligers en relaties. Hierbij is een leuk en attent geschenk of give away met een boodschap ter ondersteuning en een goed lopende logistieke afhandeling een belangrijke randvoorwaarde. Dankzij een kritisch geselecteerd netwerk van toonaangevende partners zorgt AtmR Gifts ervoor dat u en uw medewerkers en relaties zich volledig kunnen concentreren op de kerntaken en op uw werk. Wij doen de rest!

Service Dienstbaar & Adequaat

Faciliteren betekent bij AtmR Gifts echt ontzorgen. Via onze webshop kunt u eenvoudig uw behoefte kenbaar maken en uw aanvraag online verstrekken. Wij staan voor u klaar! Wij constateren dat organisaties zich aanpassen aan hun leveranciers. Dit is de omgekeerde wereld. Wij passen onze dienstverlening aan, aan de behoefte van uw organisatie en relaties. Dienstverlening op maat, daar draait het bij AtmR Gifts om!

Betrouwbaarheid en No-nonsense & Doelgericht

AtmR Gifts staat voor een pragmatische aanpak en werkt transparant. Wij informeren u regelmatig inzake de voortgang van uw offerte of order. Ook ondersteunen wij u met visuals en digitale proeven ter goedkeuring vooraf. Afspraak is afspraak daar staan wij voor.

Kom met ons in contact

Graag nodigen we u uit voor een bezoek in onze showroom. U ervaart er hoe we onze visie over de inzet van Promotieartikelen &  Gifts in de praktijk brengen en ontdek zelf het verschil. We vertellen u er graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek. T: + 31 (0) 481 36 65 44 of E: info@atmrgifts.nl of kijk op onze webshop www.atmrgifts.nl.