Referenties

Nieuw huisvestingsconcept voor Flynth

Het hoofdkantoor van Flynth, gevestigd in Arnhem, is één van de inmiddels vele vestigingen van Flynth die door AtmR is gerestyled volgens het nieuw ontwikkelde huisvestingsconcept. Na de gunning van de aanbestedingsronde van de locatie in Zwolle, via CBRE, zijn er inmiddels landelijk al meerdere panden die deze metamorfose hebben ondergaan. Wij zijn als AtmR nauw verbonden geweest vanaf de start. Van het uitrollen van het ontwerp tot het implementeren en verbeteren aan de hand van feedback en ervaringen.

Als totaal ontzorger hebben wij niet alleen het nieuw meubilair geleverd, maar tevens ook de werkzaamheden voor de verhuisbewegingen verzorgd. Van het uithuizen en verhuizen van het bestaand meubilair tot het veegschoon opleveren van de oude huisvesting en het cablemanagement op de nieuwe locatie. Tevens hebben wij het voorraadbeheer en de opslag van alle ICT ondersteunende items onder onze hoede genomen.

Wij zijn enorm trots op het resultaat en de fijne samenwerking die wij al jaren met Flynth hebben. Bekijk hieronder de video die hierover gemaakt is en de foto’s van het eindresultaat.

Vorige referentie