More than the office

More than the office!

Verandert het kantoorlandschap definitief?

Vervallen we in het oude patroon of heeft Corona het kantoorlandschap definitief verandert? Heeft u hier voor uw organisatie al een antwoord op? Onze specialisten hebben hierover een duidelijke visie. Middels onze presentatie “More than the Office” kunnen we u helpen met dit vraagstuk. Samen met u geven we inhoud aan een gezonde balans tussen zakenleven en levenszaken.

Wij geloven in maatwerk

Iedere organisatie is anders en ieder individu is uniek. Juist daarom geloven wij in maatwerk en niet in standaarden. Omgeving beïnvloedt gedrag, dat is alom bekend, maar welk gedrag wenst u binnen uw organisatie? Welke door u gewenste doelstellingen wilt u realiseren? Zomaar een aantal vragen die een directe relatie kunnen hebben met uw huisvesting.

More than the office

Door Covid-19 is het thuiswerken en hybride werken in een sneltreinvaart ingevoerd en heeft een ieder zijn weg hier in gevonden. Nu de weg terug naar kantoor begonnen is heeft dit invloed op het kantoorlandschap. Videoconferences, online delen van documenten,  (bi)lateraal overleg, online vergaderen, live ontmoeten, focus en samenwerken vraagt in combinatie met gedeeltelijk of volledig deels thuiswerken om aanpassingen van werkgebieden in combinatie met gedragsverandering.

Speerpunten als verbondenheid, gemak, duurzaamheid & gezondheid en technologie zijn belangrijker dan ooit. Neem contact met ons op om samen te onderzoeken via teams, bij ons óf bij u op kantoor welke oplossingen er mogelijk zijn voor uw werkplekconcept!


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project