Zit/Sta werkplekken

Zit sta werkplekken zorgen voor beweging

Mensen maken uw organisatie en het verschil. Cruciaal is dus ook om uw medewerker gezond te houden en lichamelijke klachten te voorkomen. Onderzoek heeft aangetoond dat we met elkaar te weinig bewegen, met alle nadelige gevolgen van dien. Dit lossen we niet alleen op door in onze vrije tijd te sporten. Hier is echt meer voor nodig, zoals meer beweging op de werkvloer. Dit kan worden gestimuleerd met onze zit-sta-werkplekken. Een zit-sta-bureau is een perfect hulpmiddel om een ergonomische werkhouding te creëren. Deze is eenvoudig (handmatig of elektrisch) in hoogte verstelbaar, waardoor u zittend en staand werken kunt afwisselen.

Well-certificering

Steeds meer organisaties zijn bezig met een Well-certificering. Deze certificering is gericht op de gezondheid en welzijn van uw medewerkers en dit komt niet uit de lucht vallen. Naast de verplichting die we hebben om ervoor te zorgen dat we tevreden medewerkers houden, is het goed om erbij stil te staan dat 80% van de kosten van een organisatie personele kosten zijn. Productiviteitsverlies van uw medewerker drukt dus enorm op uw rendement.

Optimale werkomgeving

Binnen AtmR hebben we niet alleen de kennis om een optimale werkomgeving te creëren, waarbij uw medewerkers volledig ondersteund worden in hun activiteiten, maar ook de kennis bezitten om te analyseren welke verbeteringen gewenst zijn om klachten te voorkomen of te verminderen. Daarnaast zijn we in staat om de gewenste aanpassingen uit te voeren. Zo voorkomt u dat er een “gat” zit tussen het advies en de uiteindelijke oplossing.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden van een zit-sta-bureau binnen uw organisatie, of het aanpassen van uw werkplek naar een zit-sta-oplossing, neem dan gerust contact met ons op.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project