Referenties

KNGU gunt AtmR de opdracht om het middenterrein in te richten van Dutch Gymnastics

Dutch Gymnastics is hét netwerk van alles en iedereen die een passie heeft voor de gymsport. Van een gymclub, toestellenleverancier tot een topsporter. KNGU is hiervan  onderdeel en levert zelf al 150 jaar een bijdrage aan de sport. Samen vormen zij één community: Dutch Gymnastics.

Dutch Gymnastics staat voor het plezier van het verleggen van grenzen, nieuwe dingen leren en groeien. Dit kan natuurlijk niet zonder een inspirerende werkomgeving. De uitvraag was als volgt: de sport zichtbaarder maken , diverse overlegplekken, verjongen van het interieur, meer licht in de middenzone  en rekening houden met de huidige huisstijl.

Naast het ontwerp was AtmR ook verantwoordelijk voor het gehele projectmanagement. Door het vervangen van het tapijt, plaatsen van nieuw meubilair, gymtoestellen en nieuwe glazen wanden, is het gewenste eindresultaat gerealiseerd. Daarnaast is er gekozen, om voldoende privacy en rust te creëren op de werkvloer om raamfolie met een diversiteit in transparantie toe te passen.

Logo Dutch Gymnastics
Vorige referentie
Volgende referentie