Verhuizing en Opslag

Verhuizing en Opslag

Interne veranderingen binnen uw organisatie zorgen in sommige gevallen voor verhuisbewegingen. De markt van projectinrichting schuift op naar een markt waar dienstverlening een grotere prioriteit krijgt. Door een deelneming van AtmR in Derksen Verhuizingen en Derksen Archiefopslag zijn wij nog beter in staat om invulling te geven aan uw vragen naar opslag, transport, (interne) verhuizingen en inruil van meubilair. Wij gaan graag met u aan tafel om de voor u belangrijke speerpunten om te zetten in een optimaal logistiek concept voor alle partijen.

Verhuizen

Of het nu om een interne verhuizing gaat van een afdeling of van een gehele verdieping, u kunt bij AtmR terecht. Oude meubilair eruit en het nieuwe erin? Korte omsteltijden zorgen voor minder overlast! Ook voor verhuizingen naar andere locaties bent u bij ons op het juiste adres. Samen met onze specialisten van Derksen Verhuizingen kunnen wij u totaal ontzorgen in de breedste zin van het woord. Van indelingsvoorstellen tot het herplaatsen van meubilair, van opslag tot het veegschoon opleveren van de oude omgeving. Wij staan graag voor u klaar.

Opslag

Wanneer er omgevingen heringedeeld worden, ervaren wij, dat men vaak ook blijft zitten met overtollig meubilair. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van specialistische hulpmiddelen zijn wij instaat uw meubilair met de juiste zorg te transporteren naar onze opslag. Op afroep wordt het meubilair op de door u aangegeven locatie terug geplaatst.