Onderhoud, Reiniging en Protectie

Periodieke onderhouds- en reinigingsronde

Goed onderhoud zorgt ervoor dat uw meubilair een lange levensduur en functioneel het gewenste (uitstralings)niveau behoudt. Meubilair moet niet alleen kwalitatief in orde te zijn maar representatief. Uw meubilair wordt dagelijks intensief gebruikt en dat laat zijn sporen na. De gebruiker moet geen hinder ondervinden van een defect. Door periodiek onderhoud voorkomt u grote kosten en ergernissen bij uw medewerkers waardoor zij optimaal kunnen presteren.

Periodiek onderhoud

Bij AtmR kunt u terecht voor periodiek onderhoud. Na een inventarisatie ronde, zullen wij in overleg met u het onderhoud uitvoeren. Uiteraard waar mogelijk met zo min mogelijk overlast voor uw medewerkers. Lukt het niet om het meubel direct te herstellen, dan zullen wij u middels een offerte vooraf laten weten wat herstel zal gaan kosten en welke levertijd hierbij hoort. Zowel op uw locatie of in ons magazijn kan een reparatie uitgevoerd worden. Indien gewenst kunnen wij u tijdelijk meubilair aanbieden.

Reiniging

Bij niet persoonsgebonden werkplekken is reinigen geen overbodige luxe om uw medewerkers een schone en veilige werkplek te bieden. Bij onderhoud is bij ons inbegrepen, het reinigen van zowel gestoffeerde meubelen als meubilair voorzien van harde materialen. Het reinigen van gestoffeerd meubilair gebeurd met professionele apparatuur. Dit kan bij u op locatie, indien u hiervoor een ruimte beschikbaar heeft of bij AtmR in ons magazijn. Houdt rekening met de droogtijd van 24uur, na het reinigen. Indien dit tot problemen leidt, kunnen wij hiervoor met elkaar oplossingen vinden in tijdelijke meubilair of een goede planning, denk hierbij aan het reinigen tijdens vakantieperiode of op dagen met een lagere kantoorbezetting.

Impregneren

Dieptereiniging + Bescherming = Duurzaam schoner

De dieptereiniging voor stoelen in combinatie met flexwerken werd al langer gevraagd en gezien de huidige situatie is dit nog actueler dan ooit.
Een methode om stoelen binnen uw organisatie te (beschermen) tegen vuil, bacteriën en virussen. Deze methode (het behandelen van de stof op nano niveau) kan bij u op locatie uitgevoerd worden. 24/7 Een actieve bescherming welke vervuilingen en aantasting tegengaat. Permanente ontmanteling van schadelijke virussen, bacteriën en schimmels met milieuvriendelijke producten.

impregneren protectie reinasan

Nieuw bestelde stoelen kunnen direct behandeld worden met het innovatieve en milieuvriendelijke middel, maar bestaande stoelen dienen eerst gereinigd te worden. Ook dit kunnen wij voor u uitvoeren. Easy to Clean 5 jaar garantie, Hygiëne 3 jaar garantie!