Kantoorbenodigdheden

Kantoor-benodigdheden

Werken met de juiste kantoorbenodigdheden

Geen bedrijf kan zonder bureau- en kantoorbenodigdheden. Accessoires om de kantoorafdeling te completeren zijn er bij AtmR in vele soorten en maten. Denkt u aan nietmachines,  paperclips en schrijfwaren, zoals pennen, potloden en stiften. Of aan papierwaren, zoals print- en kopieerpapier, schrijfblokken en memo’s. Maar u kunt bij ons ook terecht voor kantoormachines, zoals printers, telefoons en papiervernietigers, en toners en cartridges voor uw printer.

Eén adres voor uw kantoorbenodigdheden

Eén contact voor al uw kantoorbenodigdheden. Met een verrassend breed en diep assortiment. Dat alles bevat wat u nodig heeft voor een goed functionerende kantoororganisatie. In een kwaliteit, zowel in producten als diensten, die past bij uw behoefte. Of het nu gaat om kleine hoeveelheden of uitzonderlijke formaten, de medewerkers van AtmR voorzien u van op maat gesneden adequate adviezen. Op tijd geleverd, met minder facturen, minder rompslomp, minder zorgen, meer overzicht en meer gemak. Met kwaliteitsmerken en vanzelfsprekend tegen de laagste integrale inkoopkosten.

No-nonsense aanpak

AtmR staat voor een no-nonsense aanpak. Om u snel te voorzien van adequate adviezen heeft u bij ons vaste contactpersonen bij zowel onze binnen- als buitendienst. Mensen die uw taal spreken. We inventariseren uw doelen op het gebied van kantoorbenodigdhedenbeheer en toetsen regelmatig samen met u onze prestaties. Zo werken we structureel aan verbeterpunten om samen uw integrale kostprijs te verlagen.

Groot gemak en Lage kosten

Wist u dat de inkoopwaarde slechts 40% van de totale kosten voor kantoorbenodigdheden bedraagt? De rest gaat verloren aan bijvoorbeeld de selectie van het juiste product, de besteltijd, de interne logistiek en administratieve afhandeling van uw inkoopopdracht. AtmR helpt u fors te besparen op uw onzichtbare kosten! Onze inkoopmethodiek maakt het totale proces beter beheer- en beheersbaar. Van inkoop tot bestelling en van levering tot betaling. In combinatie met een uniek, transparant prijsbeleid bieden we u volledige inkoopzekerheid. Zo behaalt u eenvoudig verrassend forse besparingen.

Eenvoudige inkoop van al uw kantoorbenodigdheden

AtmR vereenvoudigt uw inkoop van kantoorbenodigdheden. Dit doen we met onze eProcurement-oplossing, een slim elektronisch bestelsysteem via internet dat 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar is voor u en uw medewerkers. Hiermee kunnen we overbodige stappen in de inkoop en de bijbehorende logistiek overslaan. En zo bespaart u fors op uw inkoopkosten, terwijl de bestelde goederen snel worden afgeleverd op de plek waar ze nodig zijn. Dit alles met één bestelling, één levering en één factuur.

Working Showroom

Graag nodigen we u uit voor een bezoek aan onze “Working Showroom”. U ervaart er hoe we onze visie in praktijk brengen en ontdekt de vele verborgen kosten, waarop we vervolgens kunnen besparen!


Topic Kantoorbenodigdheden

kantoorbenodigdheden, kantoorinrichting

FLYNTH Bekijk project
Kersten retail
Terbeke
Gemeente Oude IJsselstreek
Marant
Estinea
Gemeente Doetinchem Bekijk project
Gemeente Brummen
Gemeente Zevenaar
Elver
Wassink Autogroep
Baker Tilly
Nexperia Bekijk project
RSD De Liemers Bekijk project
Rijnbrink Groep Bekijk project
DrieGasthuizengroep Bekijk project