Huren en leasen

Kantoormeubilair huren of leasen

Bij AtmR kunt ook kantoormeubelen huren of leasen. In dat geval brengen en moteren wij uw kantoormeubelen. Na afloop van de huur- of leaseperiode worden de meubelen weer opgehaald. Vanzelfsprekend kunt u er ook voor kiezen om de kantoormeubelen langer te huren of uiteindelijk definitief aan te kopen. In alle gevallen bent u heel erg flexibel!

Kantoormeubelen huren

Kantoormeubilair huren kent vele voordelen. Zelfs voor de langere termijn. Tot een periode van twee jaar is het huren zelfs voordeliger dan het kopen. Op het gebied van design en gebruiksgemak hoeft u tegenwoordig ook niets meer in te leveren, want u kiest zelf het meubilair dat past bij uw wensen en organisatie. Vanzelfsprekend voldoet al het kantoormeubilair van AtmR aan de Arbowetgeving.

Kantoormeubelen leasen

Een nieuw kantoor inrichten naar uw persoonlijke voorkeur kan veel geld kosten. Door het meubilair te leasen heeft u meer vrijheid om kantoormeubilair aan te schaffen dat volledig bij u wensen en eisen aansluit. Bij lease betaalt u per maand een vast bedrag. Na afloop van de leaseperiode kunt u, afhankelijk van de contractsvorm, het geleasde object terug geven, opnieuw leasen of kopen.

Flexibel

Ondernemers die ervoor kiezen om kantoormeubilair te huren of te leasen, doen dit vaak vanwege de flexibiliteit. Binnen 24 uur kan uw meubilair geleverd worden. Erg handig als u flexwerkers of extra werknemers voor drukkere perioden een tijdelijke werkplek moet kunnen bieden. Met gehuurd of geleased meubilair kunt u eenvoudig de levertijd van uw nieuwe meubilair opvangen. Dat wilt u toch ook?