Kantoor-projectinrichting

Kantoor-projectinrichting

Een inspirerende omgeving voor optimale prestaties

Past uw uitstraling bij de organisatiecultuur waar u voor staat? Ondersteunt de inrichting de activiteiten van uw medewerkers en helpt het u met het behalen van uw doelstellingen? AtmR helpt u graag een passende omgeving te realiseren waarin uw medewerkers optimaal kunnen presteren. Op basis van uw wensen en onze specialistische kennis en ervaring op het gebied van kantoor-projectinrichting helpen wij organisaties met het behalen van de gewenste doelstellingen. Omgeving beïnvloedt gedrag, waarbij bij ons functionaliteit leidend is. ‘Goed zo mooi mogelijk maken’ in plaats van  ‘mooi ook laten werken’!

Keuzekantoor met verschillende sferen

Met de hedendaagse techniek kan iedereen onafhankelijk van plaats en tijd werken. Thuis, onderweg en op kantoor. Daar komt bij dat in de huidige kenniseconomie het delen van informatie centraal staat. Juist daarvoor moeten mensen met elkaar in contact komen of elkaar ontmoeten. Dit op een juiste manier faciliteren, waarbij mensen keuzes hebben om dit te doen op een manier die bij hem of haar past, haalt het beste in uw medewerker naar boven. De gemiddelde mens bestaat niet, ieder individu is uniek, dus AtmR levert maatwerk. Of het nu om werkplekken gaat, of plekken om te werken, van vergaderruimte tot concentratieplek, van teamtafel tot flex- (of vast toegewezen) plek en van huiskamer tot bedrijfsrestaurant. Presteren doet u immers het beste op een plek waar uw activiteiten optimaal worden ondersteund, in een omgeving waarin u zich prettig voelt.

Het realiseren van uw perfecte kantoorinrichting

Bij AtmR is uw behoefte leidend. Dat is ook precies de reden dat we merkonafhankelijk zijn, waardoor we voor u de beste oplossing kunnen bieden. Uiteraard werken we met een aantal toonaangevende leveranciers, waarin we al een strenge selectie hebben gemaakt op basis van jarenlange ervaring. Door ons brede en diepe assortiment meubilair, kunnen wij de best passende werkomgeving voor u realiseren. Een inrichting die ondersteunend is aan uw werkprocessen en aansluit bij uw gewenste uitstralingsniveau. Hierbij houden we uiteraard rekening met het door u gestelde budget en de richtlijnen die van toepassing zijn binnen ons vakgebied.

Kom met ons in contact

Graag nodigen we u uit voor een bezoek in één van onze “Working Showrooms”. U ervaart er hoe we onze visie over kantoorverandering in praktijk brengen. Ook ontdekt u het verschil tussen een werkplek en een plek om te werken. We vertellen u er graag meer over tijdens een adviesgesprek.

Conform doelstelling opgeleverd

DNVGL

DNV GL

Levering en plaatsing van 11 akoestische concentratie units

NSPOH

NSPOH

Aanvullende inrichting cafe en lesruimte

Van Wijnen

Van Wijnen

Inrichting locatie Arnhem en Den Bosch
Hotel Papendal

Hotel Papendal

Inrichting skybox

Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer

Wolters Kluwer

Herinrichting kantoor Deventer

Wiggers Lijstprofielen

Wiggers Lijstprofielen

Verbouw van het huidige kantoorpand

Fleet Support

Fleet Support

Ontwerp, afbouw en inrichting nieuw pand

Lucas Bols

Lucas Bols 

Bekijk meer referenties

DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
Nexperia Bekijk project
Nathan Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Pluryn Bekijk project