Referenties

Nieuwbouw Nathan in stijl ingericht, AtmR richt het duurzaamste kantoorpand van Nederland in.

AtmR Kantoorverandering heeft samen met Architectenbureau WillemsenU en Veenstede Vastgoed de inrichting van dit prachtige gebouw ontworpen. Nathan, specialist in duurzame klimaattechniek, is met de opening van haar nieuwe huisvesting klaar voor de energietransitie. Deze landelijke transitie naar duurzame energie is in volle gang. Door de blijvend stijgende vraag naar duurzame verwarming- en koelsystemen is de klimaatbranche continu in beweging. Nathan opereert in het hart van deze uitdagende branche. Als expert op het gebied van duurzaam verwarmen, koelen en warm tapwater bereiding zijn zij betrokken bij kleine en grote aansprekende projecten. Van een compleet nieuwe wijk of een renovatie aan een groot zorgcomplex tot aan een eengezinswoning; de producten van Nathan kunnen overal toegepast worden. De kracht van Nathan ligt niet alleen bij kwalitatief goede producten, maar ook bij aanvullende services: advies, begeleiding, onderhoud en scholing.  Het nieuwe gebouw is een prachtig onderkomen voor de medewerkers van Nathan. Ook hun leveranciers en klanten worden op hun wenken bediend met een fantastische showroom en een opleidingscentrum om technische medewerkers van klanten te scholen. Het is een echt kennis- en expertise centrum voor de energietransitie!

“Het nieuwe gebouw moet ons ondersteunen in de volgende fase van ons bedrijf” zegt Wolf Nathan, directeur eigenaar van Nathan. Het resultaat is boven verwachting. Het gehele gebouw verzorgt een thuis op kantoor gevoel voor onze medewerkers en een warm welkom gevoel bij onze gasten. Het zeer duurzame representatief gebouw en de inrichting geeft exact weer waar Nathan voor staat: Hoge kwaliteit en kennis en expertise in duurzame klimaattechnologie.

Rob Hasselbach van AtmR begeleidde het traject. “Naast de architect zijn wij ingeschakeld om Nathan te ontzorgen in het gehele inrichtingstraject. We zijn projectmanager geweest voor alle partijen die betrokken waren bij de inrichting voor zowel de vaste als de losse inrichting. Het eindresultaat is echt voortreffelijk. We zijn enorm trots op het resultaat en trots op een meer dan tevreden klant. Wat willen we als inrichter nog meer?

Hieronder ziet u eerst de impressie gerealiseerd door onze ontwerpers en daaronder de referentiefilm met het eindresultaat.

 

Vorige referentie
Volgende referentie