Ergonomie

Het belang van een ergonomische werkplek

Dat te lang zitten voor niemand goed is, weet iedereen tegenwoordig. Om die reden duiken er steeds meer trends op die gericht zijn op het voorkomen van een slechte werkhouding die weer kan leiden tot vervelende klachten. Eén van die trends is het ergonomisch werken en het creëren van een ergonomische werkplek. Maar wat houdt het nu in? En waarom is het zo van belang?

Comfort, gezondheid, effectiviteit

Een goede ergonomie van uw kantoorinrichting houdt niet op bij de juiste instelling van een bureaustoel en bureau, de totale werkomgeving moet aangepast worden aan de gebruikers en de werkzaamheden. Dat weten wij bij AtmR als geen ander. Wij ontwerpen en realiseren ergonomische kantoorinrichtingen voor bedrijven, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. In overleg brengen we in beeld hoe de ergonomische kantoorinrichting er toe kan bijdragen dat de gebruikers efficiënt hun werk kunnen uitvoeren.

Op gemak voelen

Een goede ergonomische kantoorinrichting draagt bij aan de efficiency van de werkprocessen binnen uw organisatie. Tevens zorgt het ervoor dat de mensen die in een kantoor, zorginstelling of onderwijsinstelling zich op hun gemak voelen, geconcentreerd kunnen werken, vergaderen, ideeën uit kunnen wisselen, lunchen en studeren. Wij maken altijd gebruik van unieke materialen en kleuren waardoor de ergonomische kantoorinrichting bijdraagt aan de identiteit van een organisatie.

Inspirerend en motiverend

Bij het ontwerpen van een ergonomische kantoorinrichting zijn vele onderwerpen van belang zoals het aantal afdelingen, het aantal vergaderkamers, bespreekruimtes, ontmoetingsplekken, het nieuwe werken, lunchfaciliteiten, kopieerruimtes en kantoorvorm. AtmR levert naast kantoormeubilair ook kennis, diensten die ervoor zorgen dat de ergonomische kantoorinrichting inspirerend en motiverend werkt. Meer weten? Neem contact op.