Referenties

Verbouw van het huidige kantoorpand met behoud van de identiteit van Wiggers Lijstprofielen

De samensmelting van Wiggers Lijstprofielen haar eigen custom-made wandafwerkingen en de nieuwe kantoorinrichting. De verbouw van het huidige kantoorpand met behoud van de identiteit van Wiggers Lijstprofielen heeft geresulteerd in een sfeervolle werkplekomgeving met een rustig open comfortabel karakter. De wens om de kleuren van de huisstijl subtiel terug te laten komen in het ontwerp is gerealiseerd, een huiselijk gevoel is gecreëerd met de nadruk op groen, natuur en aandacht voor de eigen producten.

De beplanting, verlichting, behang dragen hier absoluut aan bij en zorgen voor een fijne plek om elkaar te ontmoeten en te werken. Door de afdelingen en showroom meer bij elkaar te betrekken stimuleert dit de samenwerking en verbinding.
Bij de vloerafwerking is gekozen om in het midden van de kantoorruimte een Desso karpet in het PVC te leggen om hiermee een eiland te creëren voor de sta-overlegtafel met geïntegreerde presentatiescherm. Door het kleed juist niet op, maar in de PVC vloer te leggen wordt struikelgevaar voorkomen.

Lees onder de foto's verder.

Wiggers Lijstprofielen

Beleef AV heeft gezorgd voor de totale audiovisuele invulling in de spreekruimtes zodat de presentaties geheel aan alle gestelde wensen voldoen. Deze audiovisuele voorzieningen zijn volledig ontworpen en geïntegreerd in de unieke formule en oplossingen van Wiggers Lijstprofielen. Deze voorzieningen zijn multifunctioneel en toekomstvoorbereid. Bij de entree worden bezoekers en medewerkers op moderne wijze geïnformeerd over de organisatie dankzij het fraaie narrowcasting scherm. De vergaderruimte en de instructieruimte zijn elk voorzien van een groot Newline touchscherm met o.a. Barco Clickshare draadloos presenteren en gekoppeld aan een krachtig audiosysteem. De directiekamer is identiek uitgerust.

Uniformiteit in apparatuur maakt het gebruik ervan voor iedereen eenvoudig en herkenbaar. In de open kantoortuin zorgt de naadloze integratie van het LG presentatiescherm in de sta-vergadertafel niet alleen voor een fraaie blikvanger, juist korte overleggen worden effectiever en het verhoogt de onderlinge samenwerking met als resultaat meer werkplezier, snellere en betere resultaten. Binnenkort start de inrichting van de kantine met dito AV-voorzieningen voor (bedrijfs)presentaties, aangevuld met een audiosysteem voor achtergrondmuziek. Dankzij het narrowcastingsysteem in de kantine worden relevante bedrijfsontwikkelingen en -mededelingen vertoond. Ook het productiekantoor wordt voorzien van audiovisuele apparatuur zodat o.a. de productie, planning en werkvoorbereiding efficiënt in beeld wordt gebracht en waarmee de teams perfect kunnen vergaderen.

Vergaderen, samenwerken, inspireren en kennisdelen kan niet meer zonder de perfecte integratie van AV en inrichting. Dat is waar de unieke combinatie van AtmR en BeleefAV zich in onderscheidt. Wij danken Wiggers Lijstprofielen voor het constructieve projectverloop en zijn trots op het resultaat waarmee Wiggers haar ambities verder kan waarmaken. Wij wensen alle medewerkers heel veel werkplezier toe in hun schitterende nieuwe omgeving.

Vorige referentie
Volgende referentie