Referenties

Verbouw van het huidige kantoorpand met behoud van de identiteit van Wiggers Lijstprofielen

De samensmelting van Wiggers Lijstprofielen haar eigen custom-made wandafwerkingen en de nieuwe kantoorinrichting. De verbouw van het huidige kantoorpand met behoud van de identiteit van Wiggers Lijstprofielen heeft geresulteerd in een sfeervolle werkplekomgeving met een rustig open comfortabel karakter. De wens om de kleuren van de huisstijl subtiel terug te laten komen in het ontwerp is gerealiseerd, een huiselijk gevoel is gecreëerd met de nadruk op groen, natuur en aandacht voor de eigen producten.

De beplanting, verlichting, behang dragen hier absoluut aan bij en zorgen voor een fijne plek om elkaar te ontmoeten en te werken. Door de afdelingen en showroom meer bij elkaar te betrekken stimuleert dit de samenwerking en verbinding.
Bij de vloerafwerking is gekozen om in het midden van de kantoorruimte een Desso karpet in het PVC te leggen om hiermee een eiland te creëren voor de sta-overlegtafel met geïntegreerde presentatiescherm. Door het kleed juist niet op, maar in de PVC vloer te leggen wordt struikelgevaar voorkomen.

Lees onder de foto's verder.

Wiggers Lijstprofielen

De inhoud is beveiligd met een wachtwoord. Vul het wachtwoord hieronder in om hem te kunnen bekijken:

Vorige referentie
Volgende referentie