Referenties

Gezond en duurzaam inrichten

Bij de verhuizing van NSPOH naar Utrecht in 2014 was het voor het landelijk opleidingsinstituut in de wereld van arbeid, maatschappij en gezondheid belangrijk om de nieuwe locatie gezond en duurzaam in te richten.

Bij de inrichting is gebruik gemaakt van de uitgangspunten van de Circulaire Economie. Dit staat voor verantwoord produceren, verstandig “inkopen” en daarmee werken aan een schone en eerlijke samenleving. Het maatwerk-interieur, op basis van gezonde materialen, is geleverd door fabrikanten die een volgend leven garanderen voor de toegepaste producten en materialen.

Vrolijk en duurzaam Het resultaat is er. De onderwijsruimten zijn zo ingericht dat deelnemers in een aangename, duurzame en gezonde omgeving kunnen leren. Er zijn vier leslokalen en een aantal break-out gebieden ontwikkeld. Flexibele ruimten in vrolijke kleuren bieden tal van ontmoetingsmogelijkheden voor professionals in de wereld van public en occupational health.
Vanuit het nieuwe werken kunnen medewerkers geïnspireerd en gezond werken.
Een van de eerste gasten noemde de inrichting “smaakvol, chique en speels tegelijkertijd.”

Eind 2019 hebben wij opnieuw meubilair voor extra multifunctionele lesruimtes geleverd, aanvullend vergadermeubilair en de stoelen voor het werkcafé mogen leveren. Wederom met vrolijke kleuren en flexibel meubilair.

NSPOH
Vorige referentie