Documentsystemen

Documentsystemen

Een totaaloplossing voor uw documentbeheer

U wilt toch ook tijd en kosten besparen op uw administratie? Bijvoorbeeld uw inkooporders, facturen en contracten efficiënter verwerken, maar misschien ook cliënt- en personeelsdossier slimmer opslaan en beheren? De documentsystemen van AtmR bieden daarbij dé passende oplossing. Hiermee worden documenten opgeslagen en verwerkt in een geautomatiseerd proces. Aanmaken, controleren, goedkeuren en opslaan; uw documentbeheer verloopt soepel en snel. En op één centrale plaats zijn alle gegevens direct beschikbaar. Dat is efficiënt werken.

Het digitaliseren van informatie

AtmR biedt u een totaaloplossing waarin alle levensfasen van een document (creatie, opslag, verspreiding, bewerking en vernietiging) samenkomen. Wij hebben de specialisten in huis om dit traject bij u te begeleiden. Of het nu gaat om het scannen van papieren documenten naar een server of het implementeren van een compleet documentbeheersysteem. We bekijken uw processen vanuit verschillende invalshoeken, afgestemd op uw behoefte. Vervolgens dragen we praktische en duurzame oplossingen aan om deze processen te ondersteunen, zodat alle belanghebbenden binnen en buiten uw organisatie optimaal informatie kunnen uitwisselen.

Voordelen digitaliseren

Het digitaliseren van informatie biedt u een aantal voordelen:

  • Makkelijker en beter archiveren.
  • Overal waar en wanneer u dat wenst informatie raadplegen.
  • Handmatige factuurstromen overzichtelijk automatiseren.
  • De inrichting van uw kantoor optimaliseren.

Veilige en kosteneffectieve oplossingen

AtmR biedt veilige en kosteneffectieve print- en kopieeroplossingen met de nadruk op vertrouwelijkheid, gebruikersgemak en milieubehoud. Hiermee kunt u simpel en snel papieren informatie digitaliseren en beschikbaar maken in uw elektronische archief. Vervolgens kunt u deze documenten bewerken, van aantekeningen voorzien en elektronisch doorsturen, inclusief uw aantekeningen. Niet alleen het scannen, printen, faxen en kopiëren in kleur, maar ook printen op afwijkende papierformaten. Hierdoor zijn deze multifunctionele documentsystemen breder en efficiënter inzetbaar.

Prettiger werken en beter presteren

Verder maken we gebruik van slimme en gebruiksvriendelijke software, die de kosten bijhoudt en daar waar noodzakelijk bijstuurt. Overtuig u zelf van de voordelen van geautomatiseerd documentbeheer: minder fouten, meer vrijheid en rust voor uw medewerkers. Zo levert elektronisch documentbeheer een belangrijke bijdrage aan prettiger werken en beter presteren.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze “Working Showroom”. Hier ervaart u hoe wij zelf met elektronisch documentbeheer een passende oplossing bieden. U kunt direct een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch op 0481-366544.

Conform doelstelling opgeleverd

Koninklijke Euroma

Koninklijke Euroma B.V.

Printerpark & Documentoplossing & AV

Kenniscentrum Sport

NISB 

Bekijk meer referenties

Koninklijke Euroma Bekijk project
Kenniscentrum Sport Bekijk project