Turn-key

Volledige begeleiding naar uw nieuwe kantooromgeving

Is turn-key niet de Engelse term voor: Advies tot en met Realisatie? Ervoor zorgen dat wij uw zorg uit handen nemen en u volledig begeleiden naar uw nieuwe kantooromgeving. Hierdoor kunt u zich blijven richten op uw kernactiviteiten en behartigen wij uw belangen op het gebied van uw nieuwe huisvesting.

Uniek en onderscheidend

Op tv zien we regelmatig de programma’s waarin een gezin een weekend weggaat en bij terugkomst een compleet verbouwd en nieuw ingericht huis binnenstapt. Nu weten we dat lang niet alles wat we op tv zien werkelijkheid is, maar toch! Door onze kennis, kunde, jarenlange ervaring en de mogelijkheden binnen ons netwerk zijn we in staat uw organisatie compleet turn-key te ontzorgen. De afgelopen jaren hebben we aangetoond dat we diverse panden van relaties turn-key hebben mogen inrichten. Dit doen we op een unieke en onderscheidende manier. Benieuwd wat dit voor u betekent en vooral oplevert, neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk hieronder de referentiefilm van het project K3 Delta, dat AtmR turn-key heeft opgeleverd.

Heeft u plannen voor een verbouwing met nieuwe inrichting of heeft u andere inrichtingsvraagstukken en wilt u weten wat AtmR voor u kan betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project