Samenwerking

Uw wensen vertalen naar beelden

Beelden zeggen meer dan duizend woorden en de ervaring leert dat het visualiseren van kantooromgevingen vaak helderheid geeft of weerstand wegneemt. AtmR werkt samen met architecten en interieurontwerpers die uw wensen kunnen vertalen naar beelden.

“Goed, zo mooi mogelijk”

U geeft aan of u de visualisatie wenst in 2D of 3D of dat u de visualisaties in de vorm van een film van uw toekomstige omgeving wilt. In alle gevallen is AtmR u graag van dienst. Wat u hierbij zeker van ons mag verwachten, is dat we “goed zo mooi mogelijk maken”. Te vaak komen we tegen dat de vormgeving leidend is, maar het eindresultaat niet voldoet aan de verwachting. Mooi duurt maar drie weken en dan gaan we ons storen aan de functionaliteit.

Samenwerking met externe architecten

Naast onze eigen interieurontwerpers werkt AtmR vaak nauw samen met externe architecten en ontwerpers. Via onze opdrachtgevers of vanuit ons eigen netwerk. Wij koppelen de behoefte en de daarbij gewenste kwaliteit aan elkaar, zonder tegengestelde belangen. Ervaring leert dat we door de samenwerking met externe architecten van één plus één drie kunnen maken.


Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project