Naar inhoud Naar navigatie
Zoeken
  • Testimonial

Complete kantoorinrichting & AtmR

Complete kantoorinrichting

Van Advies t/m Realisatie is wat  ATMR Kantoorverandering haar klanten biedt bij complete kantoorinrichting projecten. Niet alleen inrichting is een expertise van ATMR, ook gaat veel aandacht uit naar aspecten die van invloed zijn op de uiteindelijke gebruikers van een complete kantoorinrichting. Wij leveren in feite geen werkplekken, maar een goede plek om te werken. Door deze visie onderscheiden wij ons van meubel- en kantoorinrichting leveranciers. Een werkplek moet functioneel zijn maar moet vooral een fijne plek zijn om te werken. Gezondheid, klimaat, goede ergonomie, voldoende licht en beweging bevorderen de prestaties van medewerkers en verhoogt het werkplezier. Daar heeft AtmR oog voor.

AtmR over complete kantoorinrichting: "Bij kantoorinrichting is het van belang om een omgeving te creëren waar uw medewerkers zich prettig voelen. Zodat zij zo effectief mogelijk kunnen werken".

Ontdek het verschil tussen een werkplek en een plek om te werken. Bezoek onze “working showroom”.

U kunt direct een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch op 0481-366544.

Adviseren en realiseren

AtmR is meer dan uw adviseur op het gebied van een complete kantoorinrichting. We nemen ook de uitvoering graag ter hand, zodat alles vanuit één oogpunt wordt gecoördineerd en aangestuurd.

Voor u betekent dit één aanspreekpunt die de verantwoordelijkheid op zich neemt en zorgt voor:

  • een strakke projectplanning
  • heldere taakverdeling
  • zorgvuldige coördinatie
  • overzichtelijk budget beheer
  • hergebruik van tweedehands meubels

Werkplek en flexibiliteit

Van medewerkers wordt steeds meer zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht. Met de hedendaagse techniek kan iedereen op elk moment en op elke plaats werken. Thuis, onderweg of op kantoor. Daarbij staat in de huidige kenniseconomie informatie delen centraal. AtmR faciliteert dat op slimme en deskundige wijze. Bij steeds meer kantoorinrichting projecten, richten wij slechts 80% werkplekken in ten opzichte van het aantal medewerkers.

AtmR over kantoor inrichting: "wij leveren geen werkplekken, maar een goede plek om te werken”.

Door onze kennis, ruime ervaring en toegang tot een uitgebreid assortiment kantoormeubels van alle bekende meubel leveranciers, zijn wij in staat om een complete kantoorinrichting samen te stellen met verschillende sferen. Een plek waar uw medewerkers elkaar kunnen ontmoeten. Van vergaderruimte tot concentratieplek, van teamtafel tot werkplek en van huiskamer tot bedrijfsrestaurant. Presteren doe je immers het best op een plek waar je je prettig voelt.

Complete kantoorinrichting en circulaire economie

Een complete kantoorinrichting hoeft niet persé allemaal nieuw te zijn. Hergebruik van onderdelen van bestaand meubilair drukt de kostprijs aanzienlijk. Een nieuw bureaublad op een goed onderstel is eenvoudig te realiseren. AtmR heeft een duidelijke visie op circulaire economie. Vanuit die gedacht wordt waar mogelijk hergebruikt of herplaatst. Waar oude kantoorinrichting niet meer bruikbaar zijn in het project zoekt AtmR een andere bestemming. Zo zorgen we dat er niet verspild wordt. 

Kantoorinrichting en inspiratie

Wilt u inspiratie op doen voor uw complete kantoorinrichting? Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze “working showroom”. U kunt er ervaren hoe wij onze visie in praktijk brengen, zo ontdekt u het verschil tussen een werkplek en een plek om te werken.

 

Graag maak ik een afspraak over complete kantoorinrichting

 

Of lees eerst meer over: