Referenties

Kantoorartikelen en -inrichting DrieGasthuizengroep

DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie voor senioren in de provincie Gelderland. Met ruim 500 woningen in gastvrije woonzorgcentra en zorgvriendelijke appartementencomplexen wordt passende zorg geleverd.

“De logistieke dienst van de DrieGasthuizenGroep is veranderd de afgelopen periode. De logistieke dienst rijdt op maandag, woensdag en vrijdag naar alle woonzorg locaties. Deze route wordt met ingang van 1 maart overgenomen door een unieke samenwerking met onze partners AtmR en Nederrijn. Nederrijn is onze schoonmaakpartner en komt bijna dagelijks op alle locaties. Hetzelfde geldt voor AtmR, onze partner in kantoorartikelen, kantoorinrichting  en koffie.

Wij zijn doorlopend op zoek naar het verbeteren van de dienstverlening. Dat maakte dat wij, in gesprek met deze partners, tot de conclusie kwamen dat wij de krachten konden bundelen. De logistiek wordt samengevoegd met de logistieke bewegingen van AtmR en Nederrijn. Dat maakt dat de dienstverlening kwalitatief zal verbeteren, de kosten zullen dalen en het milieu minder zal worden belast.

De taken van de chauffeur zijn uitgebreid. Denk naast bezorgen, aan het schoonmaken en vullen van de koffie apparaten, opruimen van de bestellingen en in kasten plaatsen van kantoorartikelen. Door op deze wijze samen te werken worden minder brandstof en uren verbruikt. 

We zijn trots op deze samenwerking. Dat maakt ook dat wij een gezamenlijk logo hebben gemaakt, waaruit blijkt dat er nauwe samenwerking is. De chauffeur zal gekleed gaan in herkenbare kleding, voorzien met dit logo:

Vorige referentie
Volgende referentie