Referenties

AtmR heeft in samenwerking met dochterbedrijf BeleefAV onlangs een prachtige kantoorinrichting opgeleverd voor CRV in het Landmark pand te Arnhem, ook wel bekend als het voormalige Ohra pand.

Met oog voor detail en functionaliteit hebben we de werkruimte van CRV van scratch af aan ingericht tot een inspirerende omgeving die perfect aansluit bij hun bedrijfscultuur en doelen. Van zit-/stawerkplekken tot stijlvolle vergaderruimtes met de modernste vergadertechnieken en roombooking sytemen. Het #projectmanagement vanaf advies tot en met realisatie heeft volledig voldaan aan de verwachtingen van CRV en daarmee is een inrichting gerealiseerd die volledig voldoet aan de klantwens.

Wij zijn trots op het resultaat en bedanken CRV voor de samenwerking en het vertrouwen in AtmR Groep. We hopen dat dit project u kan inspireren en een voorbeeld kan zijn van wat mogelijk is op het gebied van kantoorinrichting.

Als u vragen heeft over dit project of als we kunnen helpen bij uw eigen kantoorinrichtingsbehoeften, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om uw visie tot leven te brengen!

Volgende referentie