Naar inhoud Naar navigatie
Zoeken
  • Testimonial

van Asselt Accountants Amersfoort

van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort van Asselt Accountants Amersfoort

Een project waaruit blijkt dat AtmR ook voor interieurbouwers en interieurarchitecten een uitstekende samenwerkingspartner is, blijkt uit het project van Van Asselt Accountants te Amersfoort die samen met Oostendorp Interieur- en meubelstoffering en Haklander Interieurbouw is uitgevoerd.

 

Oostendorp was gevraagd om mee te denken met de inrichting van het nieuwe kantoor van Van Asselt in Amersfoort. Het kantoor is een statige rietgedekte villa uit het begin van de 20ste eeuw met daaraan vast gebouwd een nieuw paviljoen waarin het kantoor gevestigd zou moeten worden. De indeling en afwerking van het paviljoen dateerden van eind jaren ’80 van de vorige eeuw. Kleine kamers, systeemwanden/plafonds, TL-bakken en een kleurgebruik uit die jaren. Op basis van de wensen van de klant heeft Oostendorp een nieuwe plattegrond gemaakt die de basis vormde voor het totale ontwerp. De nieuwe plattegrond kenmerkt zich door een open kantoortuin, een centrale vergaderkamer, en een loungedeel waar klanten worden ontvangen.

 

Uitgangspunten voor het interieur:

  • Identiteit van de organisatie moet zichtbaar worden in het interieur
  • Interieur moet open en transparant zijn
  • Personeel en klanten moeten zich er thuis voelen. Mooie materialen, veel groen etc.
  • Gezonde werkomgeving: zit/sta werkplekken, goede akoestiek, veel groen

 

Dirk van Beek, (Oostendorp Interieur- en meubelstoffering B.V.) verteld:

“Om de nieuwe indeling te realiseren hebben wij deskundige partijen gezocht die ons konden helpen. Zelf hebben we, naast het ontwerp, zorg gedragen voor de stoffering van vloerbedekking en telefoonbanken.

 

Voor de kantoorinrichting hebben we  AtmR gevraagd en voor de totale verbouwing Haklander Interieurbouw. Met zijn allen is er een goed resultaat neergezet waar de opdrachtgever erg tevreden mee is. De kantoortuin en de overige vergaderkamers zijn voorzien van meubelen van AtmR. Door de deskundige begeleiding van AtmR zijn de juiste keuzes gemaakt om echt een kantoor van nu neer te zetten. Alle bureaus zijn verstelbaar in hoogte zodat er ook staand gewerkt kan worden. Ook één vergaderkamer is uitgevoerd om staand te vergaderen. Er is tevens gebruik gemaakt van zitmeubelen die gemaakt zijn van gerecyclede PET-flessen.

 

Haklander Interieurbouw heeft gezorgd voor de totale verbouwing: systeemwanden zijn omgevormd tot gladde gestukadoorde muren, alle deuren zijn vervangen door hoge deuren, er is een nieuw (zwart) plafond in gemaakt, nieuwe verlichting, een op maat gemaakte balie en divers ander maatwerk is van hun hand.

 

Het begon met een eenvoudige vraag van de opdrachtgever en heeft uiteindelijk geresulteerd in een complete metamorfose van het interieur waarin Van Asselt Accountants zich als een vis in het water voelt. Vanuit Amersfoort gaat Van Asselt weer veel klanten bedienen in dit fraaie pand. Goed om te horen van directie en medewerkers dat het zo prettig werken is in deze nieuwe omgeving. Daar doen we het voor!”