Referenties

Nieuwe kantoorinrichting RSD De Liemers

De RSD heeft haar intrek genomen in Hal 12, de historische, voormalige productiehal van sigarettenfabrikant British American Tobacco. De RSD is de gezamenlijke sociale dienst van de gemeenten Duiven, Westervoort, Rijnwaarden en Zevenaar. Met de verhuizing naar Kerkstraat 27 is de RSD beter bereikbaar met het openbaar vervoer, stellen de gemeenten, vanwege de nabijheid van het bus- en treinstation.

In opdracht van de RSD heeft AtmR samen met architect Rowin Petersma en kantoormeubelfabrikant Vepa een doelmatige inrichting mogen realiseren.

De keuze van de RSD voor AtmR is gemaakt vanwege het pro-active meedenken en het op juiste wijze vertalen van de wensen en eisen die gesteld werden aan de inrichting. Hierbij is onder andere naar het open karakter van de ruimte gekeken en het flexibele karakter van de inrichting. Niemand heeft een eigen werkplek, maar kan werken op de plek naar eigen keuze. Ook is aandacht geschonken aan de mogelijkheid om staand te werken. In het kader van vitaliteit op kantoor zijn een aantal werkplekken uitgerust met een zit-sta functie waarbij tevens met een deskbike achter het bureau bewegend gewerkt kan worden.

Volgende referentie