Referenties

Nexperia blij met nieuwe inrichting

Nexperia is wereld marktleider in de productie van betrouwbare semiconductor componenten voor de auto-industrie, industriële apparatuur en consumentenelektronica. Het bedrijf heeft een rijke historie, brede ervaring en mondiale klantenkring. Van origine onderdeel van Philips, werd het bedrijf een businessunit van Chipproducent NXP voordat ze begin 2017 zelfstandig werden. Het bedrijf heeft wereldwijd 11.000 medewerkers in Azie, Europa en US, waarvan 200 werkzaam zijn in Nederland.

AtmR Kantoorverandering BV kreeg de vraag om in het imposante 52degree’s gebouw in Nijmegen, waar het hoofdkantoor en een van de vier EMEA (Europe, Middle East & Africa) verkoopkantoren werden gevestigd, de inrichting van 200 werkplekken te verzorgen.

De klant aan het woord:
“We zijn in contact gekomen met AtmR Kantoorverandering die in dit traject samen optrok met hun leverancier Voortman kantoormeubilair.

Onze vraag was of AtmR, voor de nieuwe behuizing van ons nieuwe bedrijf Nexperia, de kantoorinrichting voor hun rekening kon en wilde nemen voor ruim 200 medewerkers.

De uitdaging was met name het krappe tijdsbestek ca. 2 maanden waarin alles gerealiseerd moest worden. De vele wijzigingen op het laatste moment hebben het AtmR niet gemakkelijk gemaakt. Maar samen met Rob Hasselbach en Okke Lubbers is deze klus naar meer dan volle tevredenheid geklaard. Wij hebben veel waardering voor de uitermate prettige samenwerking en de korte lijnen waardoor het snel schakelen was. Mede hierdoor hopen we nog op een lange, fijne samenwerking met AtmR.”

Ingrid Haefkens, Executive assistant, Nexperia B.V.​

Vorige referentie
Volgende referentie