Referenties

Meubilair Elkerliek Ziekenhuis

Goede en veilige medische zorg is de core business van het Elkerliek Ziekenuis in Helmond. Inherent is de visie van een persoonlijke benadering. Elke patiënt is uniek, elke zorgvraag is dat ook.
Daarom biedt het Elkerliek attente en gastvrije zorg met oog voor heel de mens. Ze helpt patiënten navigeren door het complexe zorglandschap. Obstakels op de route naar het ziekenhuis en op de zorgroute die de patiënt na ons inslaat neemt men zoveel mogelijk weg.

Het Elkerliek is de eerste keus voor algemene ziekenhuiszorg in de regio en werkt nauw samen met de huisartsen en andere partners. Zo brengt men zorg dichter bij huis, maar indien van toepassing is Elkerliek ook een schakel op de weg naar zorg die alleen verder weg te vinden is.

Het ziekenhuis heeft voor al haar meubilair gekozen om hun zorgen daarvoor aan AtmR toe te vertrouwen. Sinds 2012 levert AtmR al het meubilair tot volle tevredenheid van het Elkerliek en heeft AtmR bijgedragen aan de inrichting van het nieuwe OK, de intensive care en de afdeling belast met de verdere invoering van digitalisering.

Vorige referentie
Volgende referentie
AtmR