Referenties

Kantoorinrichting Dirkzwager Advocaten & Notarissen

Dirkzwager Advocaten & Notarissen heeft intrek genomen in een nieuw kantoorpand aan de Velperweg in Arnhem. Dit nieuwe pand dient als uitbreiding op de twee bestaande kantoorpanden in Arnhem en Nijmegen. Met ruim 260 medewerkers kenmerkt deze sterk groeiende organisatie zich als een specialist op nagenoeg ieder juridisch terrein.

Bij de realisatie van dit nieuwe pand heeft Dirkzwager nadrukkelijk gekozen voor duurzaamheid. Dit is tot uitdrukking gekomen in de materiaalkeuze, warmte- en koudeopslag en hoge energieprestaties. In nauw overleg tussen de opdrachtgever en het internationaal opererend ontwerpbureau M+R Interior Architecture uit Eindhoven is, na een uitgebreide selectie, AtmR gekozen als inrichter van de kantoren, algemene- en vergaderruimten.

Naast vormgevings- en Arbotechnische aspecten is in het verlengde van duurzaamheid duidelijk gekozen voor fabricaten als, onder andere, Vepa en BMA die Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en duurzaamheid hoog in hun vaandel hebben staan.

AtmR