Terug naar kantoor?

Terug naar kantoor?

Terug naar kantoor? Hier moet u rekening mee houden!

Na een aantal maanden thuiswerken ontmoeten collega’s elkaar weer op kantoor. De werkomgeving én ons gedrag op kantoor zal verschillen van de situatie voor de uitbraak van Covid-19. De door de overheid opgestelde maatregelen hebben gevolgen voor de manier waarop u als ondernemer of werkgever werkt. AtmR ondersteunt je graag bij het faciliteren van een zo veilig mogelijke werkomgeving.

Vanuit de overheid zijn diverse basisregels opgesteld, deze gelden uiteraard ook op de werkvloer. Naast het houden van minimaal 1,5 meter afstand is het bewaken van een goede hygiëne ook cruciaal om besmetting te voorkomen. Door uw werknemers te voorzien van de juiste hulpmiddelen zorgt u als werkgever voor een veilige werkomgeving.

Veilig werken met Hygiëne producten van AtmR

Onze afdeling Kantoorbenodigdheden heeft een basiscollectie samengesteld met functionele producten die zorgen voor hygiëne, bewustwording én bescherming op werkvloer. Je vindt deze collectie in de AtmR Veilig Werken brochure. Een groot deel van de collectie is direct te bestellen via de AtmR Hygiëne shop.

     Self-service Temperatuur Check

Direct bestellen: AtmR Hygiëne shop >

Bent u op zoek naar advies over het nieuwe normaal?

Vanaf nu moeten we zowel zakelijk als privé rekening houden met het “nieuwe normaal”. Maar hoe organiseer je dit op kantoor en voorkom je dat we terugvallen in oude gewoontes? Wat is het nieuwe normaal eigenlijk? Waar moet op gelet worden? Welke mogelijkheden zijn er passend bij uw werkomgeving?

Om het werk structureel goed te organiseren is het nodig om een herbeoordeling te doen op de nieuwe COVID-risico’s. Onder leiding van Normalisatie-instituut NEN heeft een groep deskundigen een lijst met aanbevelingen opgesteld: de NEN-spec Kantoorwerkplekken. Het document is nu beschikbaar, neem contact met ons op voor meer informatie.

AtmR ondersteunt je graag met de juiste producten en praktische tips en inzichten.
Neem gerust contact op om vrijblijvend een afspraak in te plannen.