Kosten besparen

Kosten besparen

Wij helpen u kosten besparen op alle daagse gebruiks- en verbruiksartikelen

Wist u dat de inkoopwaarde van kantoorbenodigdheden slechts 40% van de totale kosten bedraagt? De rest gaat verloren aan bijvoorbeeld het zoeken en de selectie van het juiste product, de besteltijd, de interne logistiek en administratieve afhandeling van uw inkoopopdracht. AtmR helpt u fors te besparen op deze onzichtbare kosten! We inventariseren uw doelen op het gebied van kantoorbenodigdhedenbeheer en toetsen regelmatig samen met u onze prestaties. Zo werken we structureel aan verbeterpunten om samen uw integrale kostprijs te verlagen.

Bestellen via de vernieuwde webshop

Onze vernieuwde webshop bevat alle artikelen die u nodig heeft voor een goed functionerende kantoororganisatie. De artikelen op uw eigen speciale prijslijst kunt u snel en eenvoudig bestellen. Heeft u iets speciaals nodig? Dan zorgen wij voor een passende offerte. U bespaart tijd om te zoeken en vergelijken.  Onder aan de streep zijn wij zodoende altijd goedkoper uit.

Autorisaties

De vernieuwde webshop bevat een portal waar u meerdere bestellijsten kunt beheren op product, productgroep of zelfs functieniveau. Met de autorisatiemodule kunt inrichten wie tot welk bedrag en welk assortiment mag inkopen. Zo houdt u grip op de inkoopkosten van o.a. kantoorbenodigdheden, kantoorkoffie, facilitaire producten, relatiegeschenken of drukwerk.

E-Procurement mogelijkheden

Met e-procurement digitaliseert u processen en transacties m.b.t. aankoopopdrachten. Dit leidt hogere efficiëntie, vereenvoudiging van administratie, minder fouten en dus een flinke tijdbesparing. AtmR vereenvoudigt zo uw inkoop van kantoorbenodigdheden. Door e-procurement in te richten slaan we overbodige stappen in de inkoop en de bijbehorende logistiek over. En zo bespaart u fors op uw inkoopkosten, terwijl de bestelde goederen snel worden afgeleverd op de plek waar ze nodig zijn. Dit alles met één bestelling, één levering en één maandelijkse factuur.

Wilt u meer weten over onze transparante werkwijze? Maak dan gerust een afspraak of vraag direct een account aan voor de shop via https://shop.atmr.nl


FLYNTH Bekijk project
Kersten retail
Terbeke
Gemeente Oude IJsselstreek
Marant
Estinea
Gemeente Doetinchem Bekijk project
Gemeente Brummen
Gemeente Zevenaar
Elver
Wassink Autogroep
Baker Tilly
Nexperia Bekijk project
RSD De Liemers Bekijk project
Rijnbrink Groep Bekijk project
DrieGasthuizengroep Bekijk project