Advies

Advies

Advisering over de best passende printoplossing

AtmR biedt een passend advies als het gaat om de voor u meest geschikte machine voor print- of documentoplossingen. Heeft u behoefte aan een eenvoudige printer om decentraal documenten af te drukken of zoekt u een multifunctional waarmee u documenten print, kopieert of scant en direct op de juiste plek archiveert. AtmR biedt veilige en kosteneffectieve print- en kopieeroplossingen met de nadruk op vertrouwelijkheid, gebruikersgemak en milieubehoud. Zonder complexe en langlopende contracten.

Printer of multifunctional

AtmR heeft een breed assortiment printers en multifunctionals. Alle merken kunnen wij leveren. Brother printers zijn uitstekend geschikt als print- en scan oplossing terwijl de multifunctionals van Toshiba de professionele oplossing zijn als uitgebreide documentbeheersysteem.

Managed Print of Document Service (MPS of MDS)

Geen omkijken meer naar uw printers, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw business, en toch profiteren van zeer lage printkosten? Dat is wat AtmR voor u realiseert. Wij brengen uw huidige printerpark in kaart, bespreken uw behoeften en adviseren over de oplossing die het beste bij u past.

Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze “Working Showrooms”. Hier ervaart u hoe wij zelf met elektronisch documentbeheer een passende oplossing bieden. U kunt direct een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch op 0481-366544.


Koninklijke Euroma Bekijk project
Kenniscentrum Sport Bekijk project