Self-Service TemperatuurCheck

Nieuw bij AtmR: Self-Service TemperatuurCheck

De self-service Temperatuurcheck biedt u uw medewerkers en bezoekers de mogelijkheid om zelf lichaamstemperatuur te controleren zonder dat er een andere persoon bij betrokken is. In alle privacy want er kijkt niemand mee en er wordt geen data opgeslagen.

Hoe werkt het?

De gebruikersvriendelijke TemperatuurCheck is met de stekker in het stopcontact direct te gebruiken. Een infrarood warmtesysteem stelt vervolgens binnen 2 seconden de lichaamstemperatuur vast van de persoon die ervoor staat. De gemeten temperatuur verschijnt op het display. Kleurt de TemperatuurCheck groen, dan geen enkel probleem. Rood betekent verhoging of koorts (temperatuur instelbaar).

Klik hier voor meer info over de Self-Service TemperatuurCheck >

AVG

Dit zegt de Autoriteit Persoonsgegevens over het checken van temperatuur bij medewerkers en bezoekers:

“Gaat het alleen om het aflezen van de temperatuur, dus zonder (de bedoeling om) deze meetgegevens te bewaren? Dan valt dat aflezen op zichzelf niet onder de bescherming van de AVG. En dus ook niet onder het toezicht van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).”

“Zo valt het niet onder de AVG als u uw werknemers, bezoekers of klanten enkel de gelegenheid geeft om hun eigen temperatuur te meten.”

De TemperatuurCheck is direct te bestellen via de AtmR Hygiëne shop.
Voor meer informatie over de TemperatuurCheck kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.