MVO

AtmR en haar missie

Vanuit onze missie streven we ernaar om doelen te bereiken door samen te werken. Met maximale transparantie naar alle belanghebbenden en dit minimaal binnen de huidige maatschappelijke normen van duurzaamheid en MVO. Dat is waar wij voor staan.

AtmR & goede doelen

AtmR is duurzaam donateur van een aantal goeden doelen organisaties. Daarnaast doneren wij jaarlijks het budget voor het einde jaar geschenk aan een jaarlijks te selecteren goed doel. Wilt u meer informatie over het MVO werken van AtmR? U kunt direct een afspraak maken via het contactformulier of telefonisch op 0481-366544

U kunt zelf ook een bijdrage leveren aan de ondersteuning van het goede doel. Heeft u een oude mobiele telefoon die u niet meer gebruikt? Of lege inktcartridges? Gooi deze niet weg. Wij helpen Hulphond Nederland met de inzameling van cartridges. U kunt deze inleveren in Elst, Doetinchem of Amersfoort.

Naast onze duurzame donaties doen we jaarlijkse diverse andere zaken voor het goede doel. In 2017 hebben wij door, met het AtmR Running team deel te nemen aan de Bridge to Bridge loop, de stichting ALS ondersteund. Tevens hebben we een vraag vervult via de Doetinchemse Uitdaging en hebben we kantoorfietsen geleverd voor een evenement van Diabetes Vereniging Nederland. Het budget voor het eindejaarsgeschenk dat elk jaar traditioneel aan het goed doel wordt geschonken is dit jaar gedoneerd aan de Stichting Gaandeweg.

AtmR supports Plastic Whale by Vepa

Plastic Whale by Vepa is er voor ieder bedrijf dat zijn duurzaamheidsdoelstellingen concreet wil maken.

Samen willen én kunnen we wereldwijd impact maken. Door het aanschaffen van het circulaire meubilair worden ook projecten van Plastic Whale ondersteund. Een deel opbrengst gaat namelijk naar lokale projecten elders in de wereld die het plasticprobleem aanpakken.

Plastic Whale by Vepa

Bekijk video

St. Voetbaloa Academy

In 2019 zijn een drietal trainers van NEC, Vitesse, en FC Twente een pilot gestart om een plek te creëren voor spelers die uitblonken bij hun amateurclub, maar nog niet de stap hadden gemaakt naar een BVO’s, om zich verder te ontwikkelen op niveau en met gelijk gestemden. Nu 2,5 jaar later trainen we iedere zondag met onze academy met vaste teams van de o8 t/m de o14, waar we ook wedstrijden en toernooien mee spelen tegen profclubs in binnen en buitenland. Door samen te werken met verschillende profclubs, creëren we een springplank en vangnet tussen de amateurclubs en de profclubs, waardoor we wekelijks de kans krijgen om ruim 70 spelers, binnen een veilig leerklimaat, de uitdaging te bieden die ze nodig hebben om zich verder te ontwikkelen.

 

 

Stichting Gaandeweg

Kanker binnen het gezin beheerst je leven en levert veel zorgen en verdriet op. Ontspanning wordt in deze moeilijke tijd vaak vergeten. Daarom organiseert en bekostigt Stichting Gaandeweg korte vakanties, zodat deze gezinnen op adem kunnen komen. Er even tussenuit, zonder zorgen en verdriet. Met elkaar genieten van het gezinsleven, om er daarna weer volop tegenaan te kunnen.

Stichting Gaandeweg organiseert en bekostigt, sinds 1988, honderden vakantieweekjes per jaar. Met alle liefde.

Bij AtmR bent u aan het juiste adres!

Voor kantoorinrichtingaudiovisuele oplossingenkantoorbenodigdheden, relatiegeschenken en documentsolutions en van één specifiek onderdeel tot complete dienstverlening, wij zijn u graag van dienst.

Laat uw gegevens achter en of neem zelf contact op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen