Historie

Rijke historie AtmR

AtmR Kantoorverandering is opgericht in 2001 door de directeuren/eigenaren Rob Hasselbach en Marijn Nieuwenhuis. AtmR staat letterlijk voor Advies tot en met Realisatie, waarmee de organisatie zich vanaf haar oprichting onderscheidt. Door het geven van een goed en vooral objectief advies is AtmR Kantoorverandering uitgegroeid tot een landelijke speler met fantastische referentielijst.

Sinds 2008 is AtmR Kantoorverandering in Elst gevestigd en heeft zij tevens twee nieuwe locaties opgezet in Doetinchem en Amersfoort. ‘Onze working showrooms’. Een toonaangevende werkomgeving, voorzien van talloze betaalbare oplossingen voor innovatief werken. Met haar sterke groei weet AtmR toonaangevende leveranciers aan zich te binden op het gebied van projectinrichting, kantoorbenodigdheden, documentsystemen, relatiegeschenken en diverse kantoordiensten.

Met de introductie van een uniek digitaal portaal medio 2011 ziet AtmR opnieuw een trend waarbij klanten op elk gewenst moment kunnen beschikken over de meest actuele prijs- en artikelinformatie van alle kantoorbenodigdheden, inclusief de status van alle lopende bestellingen. In de toekomst kunt u hier ook producten en diensten vanuit andere productgroepen bestellen. In 2018 wordt de webshop volledig aangepast naar de nieuwste standaarden.

Bekijk
de video

Bekijk video

Bij AtmR bent u aan het juiste adres!

Voor kantoorinrichtingaudiovisuele oplossingenkantoorbenodigdheden, relatiegeschenken en documentsolutions en van één specifiek onderdeel tot complete dienstverlening, wij zijn u graag van dienst.

Laat uw gegevens achter en of neem zelf contact op voor de mogelijkheden.

Direct contact opnemen

AtmR & Van Munster

Per 1 januari 2012 heeft AtmR Kantoorverandering de activiteiten van Van Munster Interieurprojecten en Van Munster All Office uit Amersfoort overgenomen. Deze overname past in de strategie van AtmR om zich met meerdere vestigingen te versterken in verschillende regionale markten op het gebied van kantoorinrichting, -benodigdheden, -papier en documentsystemen. Door de overname realiseert AtmR de schaalgrootte die het bedrijf in staat stelt om in te spelen op de behoefte van de klanten in deze sterk veranderende markt. De locatie in Amersfoort handelt vanaf heden onder de naam AtmR Van Munster.

AtmR