Werken bij AtmR

Werken bij AtmR

Over AtmR

Onze naam zegt het al. AtmR: van Advies tot en met Realisatie. Met deze totaalformule zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de driehoek Eindhoven-Doetinchem- Amersfoort. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting,  kantoorbenodigdheden, relatiegeschenken, documentsolutions als ook in Audio-visuele oplossingen. Met sterke merken, scherpe prijzen en een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering, want uiteindelijk maken onze medewerkers het verschil.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun professionaliteit,  inzet, betrokkenheid, openheid en innoverend vermogen. Ze hebben een no-nonsens instelling en hebben respect voor de normen en waarden van onze relaties. Alles is er op gericht om onze klanten en relaties te ontzorgen!

Vacatures

AtmR biedt gemak & besparingen, waarbij we ernaar streven om de verwachting van onze klanten te overtreffen. Onze doelstelling is om organisaties prettiger en productiever te laten werken, dat is voor ons vanzelfsprekend en voor onze klanten verrassend. Om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, zoeken wij een:

vacature

Interieurontwerp(st)er bij AtmR Kantoor- en Projectinrichting

Elst 32-40 uur

Kom jij de de mooiste kantoor- en projectinrichtingen ontwerpen bij AtmR Groep? Introductie: Ben jij een creatieve en gepassioneerde interieurontwerper die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Wil je jouw talent inzetten om onze klanten te helpen met prachtige interieurplannen? Bij AtmR Kantoorverandering, onderdeel van de AtmR Groep, bieden we een unieke kans voor jou...

lees meer

Open sollicitatie?

Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij AtmR werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij AtmR vindt passen.
Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

stuur een open sollicitatie

vacature

Commercieel Binnendienstmedewerker Kantoor- en Projectinrichting

Amersfoort 32-40 uur

Wat jij zoekt: Ben jij op zoek naar een uitdagende en allround functie om je carrière te starten of voort te zetten? Wil jij werken bij een succesvolle, groeiende organisatie waar eigen initiatief, zelfstandigheid en meedenken zeer gewaardeerd wordt? Dan is AtmR op zoek naar jou! Wat jij wil doen: Als onderdeel van ons team...

lees meer