Nieuws

Thuis je werk organiseren, met deze visuele communicatiemiddelen lukt het.

Thuiswerken is voor velen van ons een wekelijkse gewoonte, maar hoe organiseer je je werkzaamheden zo dat je het meest effectief en efficiënt bent? Thuis kunnen, net als op kantoor, visuele communicatiemiddelen een belangrijke rol spelen in het organiseren van werkzaamheden.

Legamaster helpt je op weg met deze “thuiswerk toppers”, uiteraard verkrijgbaar via AtmR:

De tijdelijke whiteboard oplossing, Magic Whiteboard 60×80

 

Met Magic-Chart verandert elke deur, muur of kast in bijvoorbeeld een planbord of notitiebord, die na afloop eenvoudig weg te halen is. De beschrijfbare vellen blijven door middel van een statische lading hangen op elk plat oppervlak. Zoals de naam whiteboard al aangeeft is deze variant van Magic-Chart te gebruiken met uitwisbare board markers.

 

 

 

Frameloze whiteboards, magnetisch en oneindig te combineren.

 

Naast elkaar, boven elkaar of in een patroon.

Hoe je het ook doet, creëer een eigen unieke whiteboard-wand in een handomdraai met behulp van Board-Up. Combineer meerdere borden tot een groot magnetisch schrijfoppervlak.

 

 

 

Stickey notes, zonder plakmiddel

 

Het maken van notities zorgt er voor dat het hoofd niet overvol raakt. Door deze notities te visualiseren en bij de werkplek op te hangen voorkom je dat er to-do’s worden vergeten. Magic-Chart notes zijn zowel met uitwisbare board markers als met permanent markers te gebruiken. De notes plakken door middel van een statische lading op elk plat oppervlak zonder lijmresten achter te laten en zijn eenvoudig te verschuiven.

 

 

 

Neem direct contact met ons op voor meer informatie