Nieuws

Duurzame inrichting showroom AtmR en AtmR Gifts

Hergebruik, vernieuwing, uitbreiding, akoestiek en sfeer.

Bij de herinrichting van onze eigen showroom in Elst, waardoor AtmR Gifts een eigen plek heeft gekregen, is er gebruik gemaakt van bestaande glaswanden, zonder dat dit ten kosten is gegaan van de functionaliteit en uitstraling. Verder is er voor meubilair gekozen, waarvan de stoelen zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal, hebben we de pilaren en wanden geschilderd in een nieuwe kleur en een deel van de wanden bekleed zijn voor de juiste akoestiek, volledig passend bij deze tijd.

AtmR Gifts Duurzaam Hergebruik

De twee bestaande spreekkamers, waar de glaswanden zijn weggehaald, zijn voorzien van dubbele glaswanden geplaatst met een in het kozijn vallende deur. Hierdoor zijn deze ruimten nog beter geschikt gemaakt voor de functie.

AtmR Kozijn

In het hele pand zijn diverse combinaties van stylepads voor persoonlijke en functionele wanddecoratie geplaatst met elk een eigen uitstraling en functie. Zowel akoestische panelen, mospanelen, magnetisch whiteboard panelen als opbergpanelen en een klok zijn toegepast. Kleur en stoffering is naar eigen keuze te bepalen voor de uitwisselbare panelen welke in enkele standaard maatvoeringen leverbaar zijn.

DokFour paneel AtmR