Referenties

Sinds 2015 werken wij met veel plezier samen met LogicalXL aan zijn beursstand voor de vakbeurs Zorg & ICT in de Jaarbeurs te Utrecht. LogicalXL levert een totaalpakket aan hoogwaardige medische ICT-hardware aan ziekenhuizen in binnen- en buitenland. Dankzij deze medische ICT-apparatuur worden zorgprocessen effectiever gemaakt zodat artsen en verpleegkundigen meer tijd en zorg aan de patiënt kunnen geven. LogicalXL staat bekend om haar specialistische apparatuur en specifieke kennis. Applicaties en oplossingen voor zowel mobiele als vaste werkplekken worden door een toegewijd team geleverd.

De vraagstelling

In het kader van Zorg & ICT, een innovatieve beurs waar zorg en techniek samenkomen, zijn wij gevraagd mee te denken over LogicalXL’s beursstand. Rob Jansen, Director Sales & Marketing, vertelde ons: ‘Om maximaal op te vallen, leeft bij ons de wens om een opvallend scherm te integreren in onze beursstand.’ Daarbij ontstond het idee om het display in dezelfde hoek als het bedrijfslogo te kantelen, om zo een volledig eigen en unieke uitstraling te creëren.

Onze oplossing

Enthousiast geworden door dit innovatieve idee hebben wij in kaart gebracht welke mogelijkheden er zijn om aan de gewenste breedte van minimaal twee meter te voldoen. In overleg met LogicalXL viel de beslissing op een 2×3 videowall, waar de standbouwer Eldee Expo Experts een fraai passe-partout omheen heeft geplaatst – naadloos aansluitend bij het bedrijfslogo.

Net als het bedrijfslogo is de videowall onder een hoek van twaalf graden gemonteerd. Daarbij hebben wij tevens de benodigde aanpassingen in de content verzorgd. Bij een 2×3 videowall ontbreekt er namelijk een rij aan beeldinformatie. Ook hebben we de content aangepast om deze waterpas in het beeldoppervlak te laten staan. In een afspeellijst worden afwisselend het logo, een productvideo en een animatie getoond.

Het resultaat mag er absoluut zijn: het is voor LogicalXL echt een eigen, kenmerkende stand geworden. Logo en beursstand vloeien naadloos over in elkaar. Toonaangevend en trendsettend voor deze beurs. Wij bedanken LogicalXL van harte en zijn verheugd dat wij partner mochten zijn van deze succesformule en hen hebben kunnen ondersteunen bij het volledige proces: van hard- tot software en van ontwikkeling tot opbouw!

Vorige referentie
Volgende referentie