Werken bij AtmR

Werken bij AtmR

Over AtmR

Onze naam zegt het al. AtmR: van Advies tot en met Realisatie. Met deze totaalformule zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de driehoek Eindhoven-Doetinchem- Amersfoort. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting,  kantoorbenodigdheden, relatiegeschenken, documentsolutions als ook in Audio-visuele oplossingen. Met sterke merken, scherpe prijzen en een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering, want uiteindelijk maken onze medewerkers het verschil.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun professionaliteit,  inzet, betrokkenheid, openheid en innoverend vermogen. Ze hebben een no-nonsens instelling en hebben respect voor de normen en waarden van onze relaties. Alles is er op gericht om onze klanten en relaties te ontzorgen!

Vacatures

AtmR biedt gemak & besparingen, waarbij we ernaar streven om de verwachting van onze klanten te overtreffen. Onze doelstelling is om organisaties prettiger en productiever te laten werken, dat is voor ons vanzelfsprekend en voor onze klanten verrassend. Om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, zoeken wij een:

vacature

Binnendienst medewerker projectinrichting

Elst (gld) 32-40

Ben jij iemand die snel kan schakelen, communicatief vaardig is, een kar kan trekken wanneer nodig, maar ook heel goed achter de schermen zaken in goede banen kan leiden? Een positief ingesteld mens, die van nature dienstverlenend is zonder het commerciële doel uit het oog te verliezen. Iemand die aan de bel trekt als dat nodig is en iemand die handelt. Kun jij ons team verrijken met jouw kennis en eventuele vergelijkbare projectervaring? Wij zijn zeer geïnteresseerd om kennis met jouw te maken en je sollicitatie te ontvangen.

lees meer

Open sollicitatie?

Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij AtmR werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij AtmR vindt passen.
Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

stuur een open sollicitatie

vacature

Adviseur Projectinrichting

Amersfoort 40 uur

Wij zoeken een gedreven accountmanager new business met bewezen commerciële, projectmatige werkervaring. Recente kennis van onze branche is een pré. Je bent representatief, communicatief vaardig, een commerciële denker, een netwerker pur sang en een sprankelende persoonlijkheid. Je vindt het leuk om je tanden ergens in te zetten en je hoeft niet aangespoord te worden om de markt professioneel te bewerken.

lees meer

AtmR