Werken bij AtmR

Werken bij AtmR

Over AtmR

Onze naam zegt het al. AtmR: van Advies tot en met Realisatie. Met deze totaalformule zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de driehoek Eindhoven-Doetinchem- Amersfoort. Wij staan voor een breed en diep assortiment, zowel in kantoorprojectinrichting,  kantoorbenodigdheden, relatiegeschenken, documentsolutions als ook in Audio-visuele oplossingen. Met sterke merken, scherpe prijzen en een persoonlijke, bevlogen en vernieuwende benadering, want uiteindelijk maken onze medewerkers het verschil.

Onze medewerkers onderscheiden zich door hun professionaliteit,  inzet, betrokkenheid, openheid en innoverend vermogen. Ze hebben een no-nonsens instelling en hebben respect voor de normen en waarden van onze relaties. Alles is er op gericht om onze klanten en relaties te ontzorgen!

Vacatures

AtmR biedt gemak & besparingen, waarbij we ernaar streven om de verwachting van onze klanten te overtreffen. Onze doelstelling is om organisaties prettiger en productiever te laten werken, dat is voor ons vanzelfsprekend en voor onze klanten verrassend. Om aan de verwachtingen van onze klanten te kunnen blijven voldoen, zoeken wij een:

vacature

Binnendienst medewerk(st)er aftersales

Elst (gld) 32-40

Voor ons label thuiswerkplek.nl zijn wij op zoek naar een HBO-er, die snel kan schakelen, communicatief vaardig is, indien nodig kan opschakelen, maar ook heel goed de processen kan stroomlijnen. Een positief ingesteld persoon, die van nature dienstverlenend ingesteld is zonder het commerciële doel uit het oog te verliezen. Iemand die pro-actief is en adequaat reageert. Verder ben je accuraat, collegiaal en een enthousiaste teamspeler. Je bent bedreven met MS office en beschikt over nodige Excel kennis. Je woont bij voorkeur binnen een straal van 20 km rondom Elst (GLD).

lees meer

Open sollicitatie?

Zit jouw vacature er niet bij, maar wil je wel bij AtmR werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. Leg in een heldere motivatie uit wie je bent, wat je zoekt en waarom jij jezelf goed bij AtmR vindt passen.
Indien er in de toekomst een functie vrijkomt waarvan wij denken dat deze aansluit bij jouw profiel, dan nemen we contact met je op.

stuur een open sollicitatie

vacature

Adviseur Projectinrichting Amersfoort

Amersfoort 40 uur

Wij zoeken een gedreven accountmanager new business met bewezen commerciële, projectmatige werkervaring. Recente kennis van onze branche is een pré. Je bent representatief, communicatief vaardig, een commerciële denker, een netwerker pur sang en een sprankelende persoonlijkheid. Je vindt het leuk om je tanden ergens in te zetten en je hoeft niet aangespoord te worden om de markt professioneel te bewerken.

lees meer