Nieuws

Thuiswerkplek.nl is Live!

Het thuiswerken lijkt door de huidige situatie voorgoed te worden geaccepteerd door iedereen. Thuiswerken is de norm geworden. De overheid heeft een oproep gedaan aan alle Nederlanders om zoveel mogelijk thuis te werken. Als werkgever dient u hier gehoor aan te geven en dit zoveel mogelijk te faciliteren.

De afgelopen tijd hebben wij niet stil gezeten en alle facetten die gemoeid gaan met het realiseren van een thuiswerkplekbeleid en het implementeren van thuiswerkplekken voor uw medewerkers voor u op een rijtje gezet. Het resultaat www.thuiswerkplek.nl!

Wat biedt Thuiswerkplek.nl?

Thuiswerkplek.nl levert volledige (thuis)werkplekken. Daarnaast zijn wij een professioneel gesprekspartner op het gebied van beleid, wetgeving en financiering. Aansluitend kunnen wij de gehele logistieke realisatie, het mutatiebeheer én de service na levering van de werkplekken voor u verzorgen.

Op onze website lichten wij kort de vele mogelijkheden van het inrichten van een thuiswerkplek toe. Op het moment dat er een keuze is gemaakt, in het assortiment dat u beschikbaar wilt stellen voor uw medewerkers, zal er een bestelshop op maat gemaakt worden. Hier kunnen uw medewerkers eenvoudig en snel hun thuiswerkplek incl. ergonomische hulpmiddelen en ICT producten samenstellen.

Ga naar thuiswerkplek.nl! >