Nieuws

Terugblik op het jaar 2020

2020 was ook voor de AtmR Groep een ander jaar dan de afgelopen jaren. Naast het feit dat het Covid-19 virus onze medewerkers op gezondheidsvlak niet echt heeft getroffen, kunnen we het jaar omzettechnisch gelukkig afsluiten met goede resultaten. “Wacht niet op wind, maar ga roeien”, is een managementboek van Jos Burgers en dat hebben we binnen al onze specialismen gedaan. Gelukkig kunnen we dat in onze branches, want er zijn uiteraard ook voldoende branches waarbij dit erg moeilijk is.

Met onze verbruiksartikelen afdeling, hebben we heel snel geschakeld toen bleek dat iedereen thuis ging werken en de afname van o.a. kantoorartikelen & koffie stil kwam te liggen. We hebben een complete Clean Med lijn (hygiëne-lijn) opgezet en we zijn hiermee in staat geweest om de omzetterugval, meer dan te compenseren.

Op de Projectinrichting afdeling, kwamen we na een héél goed eerste kwartaal en al een aantal ingezette projecten, compleet stil te liggen met nieuwe inrichtingsprojecten. Door het opzetten van een goed doordacht thuiswerkplek concept, thuiswerkplek.nl, zijn we ook met deze afdeling in staat geweest de begroting te realiseren.

Bij BeleefAV hebben we gemerkt dat er minder grote boardrooms en vergaderzalen ingericht werden, maar veel 4-6 persoons spreek- en videoconferentie ruimten. Meerdere kleintjes maakt ook één grote, dus gelukkig ook binnen ons specialisme Beeld & Geluid, goede resultaten en een mooie groei.

AtmRGifts is echt met een eindspurt bezig. Doordat er weinig tot geen klantevents georganiseerd werden, was er weinig behoefte aan relatiegeschenken. Wat we de afgelopen maanden hebben gemerkt is dat de meeste organisaties wel veel meer budget besteden aan de kerstpakket voor de medewerkers, waardoor een groot deel van de omzetachterstand is ingelopen. Naast het feit dat de medewerkers van deze afdeling initiërend zijn geweest voor het op de markt brengen van de Clean Med lijn, hebben ze ook hun beschikbare capaciteit hiervoor volledig ingezet.

Dan nog kort iets over Derksen Verhuizingen B.V., sinds 2019 aangesloten als zusterbedrijf (AtmR Groep is voor 50% eigenaar van Derksen Verhuizingen B.V.). Naast de werkzaamheden die ze vanuit het eigen netwerk verrichten, zien we dat de samenwerking zijn vruchten afwerpt, ook in de dienstverlening rondom de thuiswerkplekken. Iedere dag leren we bij en dit levert veel positieve energie op. Kortom, een uitdagend maar geslaagd jaar.

We wensen u fijne feestdagen & een gelukkig en gezond 2021! Namens ons gehele team willen we u hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen in 2020. Ook in 2021 staan we graag voor u klaar!