Nieuws

Tapijttegel met pijl voor de looprichting

Walking Way

Met de Walking Way tapijttegel maakt u de looproutes direct visueel. Voor zowel uw bezoekers als medewerkers / collega’s is het gelijk duidelijk welke looprichting gehandhaafd dient te worden.

De tapijttegel is een unieke, efficiënte en voordelige oplossing. In veel kantoorruimten liggen nu tapijttegels op de vloer. De vloertegel met pijl heeft vaak dezelfde kenmerken als de andere tapijttegels en kan daarom zeer eenvoudig worden geïntegreerd. Daarnaast kan de pijl in elke richting worden gelegd door de draaibare pijl! Ook uw eigen icoon of symbool is mogelijk. Kleurstelling in lijn met uw huisstijl kan op bestelling worden gemaakt, houd hier wel rekening met een levertijd.

De pijl kan afzonderlijk van de tapijttegel gedraaid worden, dit zorgt ervoor dat u uw bezoekers en medewerkers kunt helpen de het juiste pad te bewandelen.

 

 

Wilt u de looproutes in uw kantooromgeving verduidelijken en direct voor iedereen herkenbaar maken? Bent u geïnteresseerd in deze oplossing voor uw kantooromgeving?
Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!