Nieuws

Online Thuiswerk Class AtmR – woensdag 25 november

Onze relatie Blue Squad organiseert de komende weken de Online Thuiswerk Classes 2020. Op woensdag 25 november deelt Harry Smits,  Senior Account Manager bij AtmR, zijn kennis en visie over het opstellen van een sterk thuiswerkbeleid. Wat is een thuiswerkbeleid precies en welke stappen moet u nemen als organisatie? Spelen deze vragen ook bij u, meld u dan snel aan voor deze gratis Online Class!

Programma
11:00    Introductie
11:10    Class AtmR
11:30    Vragen
11:40    Afsluiting

Aanmelden & belangrijke informatie
Klik op de onderstaande button om u aan te melden voor de Online Class. De class wordt gehouden via een besloten YouTube kanaal. U ontvangt een aantal dagen voorafgaand aan de Online Thuiswerk Class een mail met de link.

Klik hier om u aan te melden!

Heeft u voorafgaand aan de class al een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0481-366 540 of te mailen naar info@thuiswerkplek.nl

Over thuiswerkplek.nl
Enkele maanden geleden zijn we bij AtmR begonnen met het concept thuiswerkplek.nl. We ontdekten al snel dat het faciliteren van thuiswerkplekken een gecompliceerd proces is. Inmiddels hebben we al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren voor diverse gerenommeerde klanten. Bij thuiswerkplek.nl leveren we niet alleen volledige (thuis)werkplekken volgens het A-B-C-Concept (A-kwaliteit producten tegen een B-prijsniveau door het Circulair concept). We zijn daarnaast ook een professioneel gesprekspartner op het gebied van wetgeving, het doorrekenen van het opgestelde thuiswerkbeleid en de verschillende financieringsmogelijkheden. Aansluitend kunnen wij de gehele logistieke realisatie, het mutatiebeheer én de service na levering van de werkplekken verzorgen.