Naar inhoud Naar navigatie
Zoeken
  • Testimonial

Hoe kies ik de juiste muis?

Ergonomie is in het concept van AtmR een belangrijk onderdeel bij het creëren van plekken om te werken. We houden rekening met zit- en staplekken. De juiste hoogte van monitors en de juiste afstelling van bureaustoelen. Maar ook de keuze van de muis is van groot belang bij het voorkomen van klachten.

Bij ergonomie voor computergebruikers denken we vaak als eerste aan het gebruik van de muis. En dat is ook logisch, want in meer dan 53% van onze computertijd maken we gebruik van een muis. Dat is aanzienlijk meer dan de 26% van de tijd die wordt besteed aan het werken met een toetsenbord. Het kiezen van de juiste muis is dan ook erg belangrijk. Met de juiste muis voorkom je niet alleen fysieke klachten, maar zorg je ook voor meer comfort en betere prestaties.

Maar hoe weet je welke muis geschikt is? Een gedegen antwoord wordt gegeven door onze partner Bakker Elkhuizen in hun whitepaper: “Hoe kies je de juiste muis?”. Klik hier om dit artikel te lezen.

Wilt u de gezondheid van uw medewerkers borgen en klachten voorkomen? Maak dan een afspraak voor een ergonomie scan. U krijgt praktische tips en trics hoe u klachten bij uw medewerkers kunt voorkomen. 

Neem contact op ->