Naar inhoud Naar navigatie
Zoeken
  • Testimonial

AtmR & Koffievoorziening

De lekkerste koffie op het werk.

Dagelijks genieten miljoenen mensen van koffie op het werk. Met uw keuze voor Ché Café van AtmR kiest u voor kwaliteit en beschikt u over premium koffiemelanges in verschillende varianten waaronder; instant, freshbrew en espressobonen. De melanges worden samengesteld op basis van hoogwaardige kwaliteit koffiebonen.

Koffie zonder verplichtingen

Bij het opstarten van onze nieuwe productgroep hebben we gekozen voor een compleet pakket zonder verplichtingen voor onze relaties. De productgroep bestaat uit 3 onderdelen; het koffieautomaat, de koffie en het onderhoud. Wij bieden deze onderdelen separaat aan, zodat u zelf bepaald of u kiest voor de maximale ontzorging of slechts één of twee van onze producten. Dit is een unieke aanbiedingsvorm in de, over het algemeen, contract gebonden koffiebranche.Voor u wellicht verrassend, maar voor ons vanzelfsprekend.

Ché Café & Hoogwaardige kwaliteit

 Ché Café gebruikt voor bijna al haar melanges koffie van Rainforest Alliance gecertificeerde plantages. Rainforest Alliance is een milieuorganisatie uit de Verenigde Staten, die ecosystemen en mensen en dieren die daarvan afhankelijk zijn, beschermt. Een belangrijk criterium is bescherming van het regenwoud en het welzijn en het inkomen van arbeiders.

We bieden u de volgende heerlijke varianten;

Fresh Brew ( Vol & Krachtig)
Koffie bonen 100 % Arabica  ( Mild & Zacht)
Classic Strong bonen ( Sterk & Pittig)
Instant koffie Platina ( Robuust)
Instant koffie Goud ( Robuuts met een byte)

Traditioneel

In de branderij worden onze bonen gebrand. Het branden gebeurt op een traditionele manier in twee trommelbranders van Probat.

Oog voor detail

Bij elke spit, lading ruwe koffiebonen, wordt er vanaf 100 kilo gebrand. Daarna worden de bonen beoordeeld door een keurmeester; een vakman met oog voor de details die topkwaliteit kenmerkt. Geen boon gaat dus “zomaar” de deur uit naar de verpakkingsafdeling.

Optimale smaak

Om de optimale kwaliteit van de smaak te behouden, zijn al onze zakken voorzien van een ventiel.

  

  

Kwaliteit & Vakmanschap

In samenwerking met ETNA Coffee Technologies leveren wij tevens kwalitatief hoogwaardige  koffiemachines. ETNA is al sinds 1992 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van professionele koffiezetsystemen. U heeft de keuze uit verschillende zetsystemen. Kiest u voor een instant, freshbrew of een espressomachine? Met een machine van ETNA beschikt u over Zwitserse kwaliteitscomponenten gecombineerd met Nederlands vakmanschap. Deze ingrediënten staan garant voor een heerlijke kop koffie.

Naast onze heerlijke Ché Café koffie melanges kunt u bij AtmR ook terecht voor :

Koffie automaten - Melk & Suiker – Koffiebekers - Roerstaafjes - Koffiekoekjes  - Servies (bedrukt) - Thermoskannen-  Inrichting koffiecorner – Topping & Granulaat - Overige producten.

Contact

Meer weten over ons koffie aanbod of wilt u een keer komen proeven? U bent van harte welkom in onze showroom! Uiteraard kunt u onze bonen ook uitproberen in uw eigen koffiemachine.