Complete kantoorinrichting

Complete kantoorinrichting

U bent opzoek naar een complete kantoorinrichting? Bij AtmR Kantoorverandering bent u aan het juiste adres! AtmR staat voor Advies t/m Realisatie. In dit concept begeleiden wij bedrijven met een complete kantoorinrichting. AtmR heeft alle expertise uit huis om, naast het selecteren, leveren en monteren van de voor u best passende kantoormeubels, ook de complete inrichting te verzorgen. Van het plaatsen van wanden en schilderwerk tot het inzetten van de juiste verlichting.

Complete kantoorinriching

Complete kantoorinrichting en het schaakbord

Bij een project om een complete kantoorinrichting te realiseren komen vele factoren aan het bod. Wij hanteren het schaakbord als methodiek om te achterhalen wat uw doelen zijn met een nieuwe inrichting. Het is belangrijk om vooraf vast te stellen wat u wilt bereiken. Zo kunnen wij deze doelen gezamenlijk realiseren en voorkomt u verrassingen achteraf.

AtmR staat letterlijk voor advies tot en met realisatie. In dit concept nemen wij, als u dat wenst, alles uit handen. Van bouw tot schilderwerk en van vloeren tot plafonds.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden en onze werkwijze? Nodig ons dan uit voor een kennismaking, bekijk onze referenties of maak een afspraak voor een bezoek aan onze “working showroom”.


Topic Complete kantoorinrichting
Werkplekinrichting, werkplekken, Ontwerp & design
Baker Tilly Bekijk project
Specialized Bicycle Components Bekijk project
FLYNTH Bekijk project
K3 Delta Bekijk project
Nathan Bekijk project
DNVGL Bekijk project
NSPOH Bekijk project
Sidn
Vivare
Van Wijnen
De Variabele
Autobinck Group
Hotel Papendal Bekijk project
Wolters Kluwer – herinrichting kantoor Deventer Bekijk project
Wiggers Lijstprofielen Bekijk project
Merin Vastgoed
Fleet Support Bekijk project
Lucas Bols Bekijk project
KNGU – Dutch Gymnastics Bekijk project
Brilliant Group Bekijk project